Functies van de printersoftware / Voor gebruikers van Mac OS X

Opties instellen in het dialoogvenster voor de pagina-instelling

De huidige instellingen in het dialoogvenster voor de pagina-instelling weergeven

In het dialoogvenster voor de pagina-instelling kunt u het papierformaat wijzigen, de afdrukstand opgeven en de afdruk groter of kleiner maken.

In het menu Archief (File) van uw toepassing kiest u Pagina-instelling (Page Setup). Het dialoogvenster voor de pagina-instelling verschijnt.

In het dialoogvenster voor de pagina-instelling kunt u de volgende instellingen opgeven.

Instellingen

Selecteer Paginakenmerken of Overzicht. Wanneer Paginakenmerken is geselecteerd, worden de items voor de pagina-instellingen weergegeven. Wanneer Overzicht is geselecteerd, wordt een lijst met de huidige instellingen weergegeven. Zie De huidige instellingen in het dialoogvenster voor de pagina-instelling weergeven voor meer informatie over de optie Overzicht.

Stel in voor

Selecteer de printer waarvoor u de instellingen wilt opgeven in het dialoogvenster voor de pagina-instelling.

Papierformaat

Selecteer het papierformaat dat u wilt gebruiken.

Richting

Selecteer Staand (verticaal) of Liggend (horizontaal) om de afdrukstand van het document op het papier op te geven.

Vergroot/verklein

Hiermee verkleint of vergroot u de afmetingen van een afbeelding.

De huidige instellingen in het dialoogvenster voor de pagina-instelling weergeven

Door in het dialoogvenster voor de pagina-instellingen de optie Overzicht te selecteren bij Instellingen kunt u de instellingen van het dialoogvenster voor de pagina-instellingen nog eens nakijken.

Selecteer Overzicht bij Instellingen. Het volgende dialoogvenster verschijnt.

De huidige instellingen voor Stel in voor, Documentgrootte, Richting en Vergroot/verklein worden in de lijst weergegeven.

Opmerking:
Overzicht is een standaardfunctie van Mac OS X.