Scannen met EPSON Scan

Als u een afbeelding wilt scannen en die gescande afbeelding meteen wilt opslaan in de vorm van een bestand, kunt u EPSON Scan starten als zelfstandig programma.

U start EPSON Scan op een van de volgende manieren:

Windows:
    Dubbelklik op het pictogram EPSON Scan op het bureaublad.

Andere mogelijkheid: selecteer Start > Alle programma's (All Programs) of Programma's (Programs) > EPSON Scan > EPSON Scan.

Mac OS X:
    Open de map Programma's (Applications) en klik op het pictogram EPSON Scan.

Het volgende venster verschijnt (dit wordt het stand-byvenster van EPSON Scan genoemd):

Klik op de knop Scannen als bij Modus rechtsboven in het venster de optie Volautomatische modus is geselecteerd. (Zie Volautomatische modus gebruiken voor meer informatie over het selecteren van meer instellingen.)

Opmerking:

Het dialoogvenster Instellingen voor Bewaar bestand verschijnt. Zie Instellingen voor Bewaar bestand selecteren voor meer informatie over het selecteren van opties.

Klik op OK wanneer u de gewenste instellingen hebt opgegeven. EPSON Scan begint met scannen in de volautomatische modus.

De gescande afbeelding wordt automatisch opgeslagen op de opgegeven locatie.

Als het selectievakje Afbeeldingsmap openen na het scannen van het dialoogvenster Instellingen voor Bewaar bestand is ingeschakeld, wordt de map waarin de scan is opgeslagen automatisch geopend in Windows Verkenner (Windows Explorer) of Macintosh Finder.