Scannen met de knoppen op de scanner

a.  Scan to PDF (knop)
b.  Scan to E-mail (knop)
c.  Copy (knop)
d.  Start (knop)
e. scanlampje

Start (knop)

Voor een gewone scanopdracht drukt u op de knop Start op de scanner. EPSON Scan wordt automatisch gestart in de volautomatische modus.

In EPSON Scan selecteert u de gewenste scanmodus. De afbeelding wordt gescand en opgeslagen als bestand op uw computer. Vervolgens kunt u de gescande afbeelding openen in EPSON File Manager. Zie Volautomatische modus gebruiken voor instructies.

U kunt de knop Start ook toewijzen aan een specifiek scanproject in EPSON Creativity Suite of aan een ander Windows-programma dat hiervoor geschikt is. Zie Programma's toewijzen aan de knoppen op de scanner voor meer informatie hierover.

Scan to PDF (knop)

De knop Scan to PDF gebruikt u om te scannen en de scan vervolgens als PDF-bestand op te slaan op uw computer. EPSON Scan wordt automatisch gestart. Zie Scannen en rechtstreeks opslaan als PDF-bestand voor instructies.

U kunt de knop Scan to PDF ook toewijzen aan een specifiek scanproject in EPSON Creativity Suite of aan een ander Windows-programma dat hiervoor geschikt is. Zie Programma's toewijzen aan de knoppen op de scanner voor meer informatie hierover.

Copy (knop)

De knop Copy gebruikt u als u de scanner wilt gebruiken als kopieerapparaat: uw origineel wordt gescand en de scan wordt onmiddellijk afgedrukt. Zie De scanner gebruiken als kopieerapparaat voor instructies.

U kunt de knop Copy ook toewijzen aan een specifiek scanproject in EPSON Creativity Suite of aan een ander Windows-programma dat hiervoor geschikt is. Zie Programma's toewijzen aan de knoppen op de scanner voor meer informatie hierover.

Scan to E-mail (knop)

De knop Scan to E-mail gebruikt u om een afbeelding te scannen en vervolgens als bijlage bij een e-mailbericht te verzenden. Zie Scannen en rechtstreeks aan een e-mailbericht koppelen voor instructies.

U kunt de knop Scan to E-mail ook toewijzen aan een specifiek scanproject in EPSON Creativity Suite of aan een ander Windows-programma dat hiervoor geschikt is. Zie Programma's toewijzen aan de knoppen op de scanner voor meer informatie hierover.

Opmerking:

Zie Het juiste programma wordt niet gestart na een druk op een knop op de scanner als een programma niet wordt gestart wanneer u op een knop drukt.