Scannen en rechtstreeks aan een e-mailbericht koppelen

Met de knop Scan to E-mail kunnen gescande afbeeldingen automatisch als bijlage aan een e-mailbericht worden gekoppeld.

Plaats uw originele document, foto, film of dia op de scanner. Voor instructies:

Druk op de knop  Scan to E-mail. EPSON Scan wordt gestart in de volautomatische modus en uw afbeelding wordt automatisch gescand als JPEG-bestand.

Opmerking:
  • Klik op de knop Pauze als u kleuren wilt herstellen of stof wilt verwijderen. Klik vervolgens op Aanpassen, selecteer de gewenste opties en klik op OK gevolgd door Scannen om door te gaan.

Na het scannen verschijnt het venster Bestand per e-mail verzenden:

Selecteer uw e-mailprogramma in de lijst E-mailprogramma selecteren.

Kies een optie onder Fotoformaat selecteren als u het formaat van de afbeelding wilt aanpassen.

Opmerking:

In het vak onder in het venster wordt informatie weergegeven over de afbeelding(en) die u aan het e-mailbericht koppelt.

Klik op OK. Het e-mailprogramma wordt geopend en de door u geselecteerde gescande afbeeldingen worden als bijlage toegevoegd aan een nieuw e-mailbericht. (Zie de Help van uw e-mailprogramma voor meer informatie over het verzenden van e-mailberichten, indien nodig.)