Lampjes en knoppen

Lampje
Knoppen

De scanner bevat vier knoppen voor de bediening van de scanner. Het scanlampje geeft de status van de scanner aan.

a.  Scan to PDF (knop)
b.  Scan to E-mail (knop)
c.  Copy (knop)
d.  Start (knop)
e. scanlampje

Lampje

Het scanlampje bevindt zich naast de knop  Start.

Kleur

Status lampje

Betekenis

Groen

Aan

Gereed om te scannen.

Knippert

Bezig met initialiseren of scannen.

Rood

Knippert

Er is een fout opgetreden. Zie Het lampje op de scanner voor meer informatie.

(Geen)

Uit

De scanner is uitgeschakeld.

Knoppen

Voordat u de knoppen op de scanner kunt gebruiken, moet u EPSON Scan en EPSON Creativity Suite op uw computer installeren.

Knop

Functie

Start

Hiermee scant en verstuurt u afbeeldingen in één enkele stap naar een opgegeven programma.

Copy

Hiermee scant en verstuurt u afbeeldingen naar het onderdeel EPSON Copy Utility van EPSON Creativity Suite.

Scan to E-mail

Hiermee scant u een afbeelding waarna deze bij een e-mailbericht wordt gevoegd.

Scan to PDF

Hiermee scant u een afbeelding of een document van meerdere pagina's om die vervolgens als PDF-bestand op te slaan.

Zie Scannen met de knoppen op de scanner als u documenten of foto's wilt scannen met behulp van de knoppen op het apparaat.

Zie Scannen met de knoppen op de scanner als u films of dia's wilt scannen met behulp van de knoppen op het apparaat.