Het lampje op de scanner

Wanneer een fout optreedt, stopt de scanner zijn activiteiten en knippert het rode lampje. Dit duidt op een van de volgende problemen:

• De scanner is niet goed aangesloten op de computer of de software is niet volledig geïnstalleerd. Zie de poster Hier beginnen die u bij de scanner hebt gekregen voor meer informatie over het installeren van de scansoftware en het aansluiten van de scanner op de computer.

• De transportvergrendeling van de scanner en/of transparanteneenheid staat niet vrij. Zet de transportvergrendeling in de ontgrendelde stand.

• De kabel van het deksel of van de apart verkrijgbare automatische documenttoevoer is niet aangesloten op de optiepoort van de scanner. Sluit de kabel aan op de poort.

Wanneer u deze oplossingen hebt geprobeerd, zet u de scanner uit en weer aan (met de aan-uitschakelaar).

Als het lampje op de scanner nog steeds knippert:

• Misschien is de scanner defect.

• Misschien moet de scanlamp worden vervangen.

• Misschien is een aangesloten optie defect.

Neem contact op met uw leverancier of EPSON. Zie Contact opnemen met de klantenservice voor meer informatie hierover.