Onderhoud en problemen oplossen / Problemen oplossen

Problemen bij het scannen met de automatische filmlader

Automatische filmlader voert geen film in
Vastgelopen film

Automatische filmlader voert geen film in

Probeer een of meer van de volgende oplossingen.

Film op de scanner plaatsen

[Boven]

Vastgelopen film

Ga als volgt te werk om vastgelopen filmstroken te verwijderen.

Als het klepje van de filmtoevoer is gesloten, druk er dan op om het te openen. Open vervolgens de filmgeleider. Zet de filmgeleider vast door voorzichtig op het voorste deel van de geleider te drukken tot u een klik hoort.

Druk op de uitwerpknop . Ga door naar de volgende stap als de film niet wordt uitgeworpen.

Zet de scanner uit.

Open het deksel.

Controleer binnen in de automatische filmlader waar de film is vastgelopen.

Als u de film uit de filmtoevoer wilt verwijderen:
Houd het deksel met de hand vast en draai de toevoerknop in de richting van de pijl om de vastgelopen film te verwijderen. Blijf draaien tot het uiteinde van de film door het laadgedeelte is.

Als u de film wilt verwijderen aan de onderkant van het deksel:
Houd het deksel met de hand vast, open het afdekplaatje van het filmtraject en draai de toevoerknop omlaag om de vastgelopen film te verwijderen. Blijf draaien tot het uiteinde van de film door het laadgedeelte is.

Als u wilt doorgaan met scannen sluit u EPSON Scan. Zet de scanner uit en weer aan.