Scannen vanuit manuele modus / Werken met de manuele modus van EPSON TWAIN

Werken met de knop Volledige voorbeeldscan

Wanneer u op de knop Volledige voorbeeldscan klikt, wordt het Voorbeeldscan-venster geopend, rechts in het venster van de manuele modus. In het Voorbeeldscan-venster kunt u de kwaliteit van uw afbeelding bekijken en eventueel aanpassen, voordat u de definitieve scan maakt. Zie Overzicht van het Voorbeeldscan-venster voor meer informatie over het gebruik van het Voorbeeldscan-venster.

EPSON TWAIN kan op twee manieren een voorbeeldscan maken: Volledige voorbeeldscan en een miniatuurvoorbeeld. Welke manier u gebruikt, bepaalt u in het dialoogvenster Configuratie. Zie Configuratie-instellingen vastleggen voor meer informatie.

Opmerking:
  • Wanneer het selectievakje Continue automatische belichting op het tabblad Kleur van het dialoogvenster Configuratie is ingeschakeld, wordt de functie Automatische belichting geactiveerd zodra u klikt op de knop Volledige voorbeeldscan . Zie Configuratie-instellingen vastleggen voor meer informatie.
  • Wanneer in het dialoogvenster Configuratie het selectievakje Automatische voorbeeldscan is ingeschakeld, wordt automatisch een voorbeeldscan weergegeven nadat EPSON TWAIN is gestart.