Scannen vanuit manuele modus / Werken met de manuele modus van EPSON TWAIN

Werken met de knop Scannen

Wanneer u op de knop Scannen klikt, wordt de afbeelding of het actieve selectiekader in het Voorbeeldscan-venster gescand.

Tijdens het scannen wordt de voortgang van het scanproces weergegeven. Klik indien nodig op Annuleren om het proces te onderbreken.

De gescande afbeelding wordt overgebracht naar het programma waarmee u EPSON TWAIN hebt gestart. U kunt de afbeelding nu verder bewerken in dat programma.

Afhankelijk van het programma moet u het venster van de manuele modus sluiten voordat u de gescande afbeelding verder kunt bewerken. U sluit het venster van de manuele modus door op Sluiten te klikken.

Opmerking:
  • U kunt geen afbeelding scannen die meer geheugen of schijfruimte vergt dan beschikbaar is. Als u probeert een afbeelding te scannen die te groot is, verschijnt er een waarschuwing op uw scherm.
  • Raadpleeg de documentatie bij het programma voor meer informatie over verdere bewerking van de gescande afbeeldingen.
  • Wanneer u EPSON TWAIN opnieuw start, is de laatst gebruikte modus weer actief.