Scannen vanuit manuele modus / Werken met de manuele modus van EPSON TWAIN

De resolutie instellen

U kunt de resolutie voor de huidige scanopdracht wijzigen door een nieuwe resolutie te selecteren of zelf de gewenste waarde te typen (tot 6400 dpi, in stappen van 1 dpi). De hoogste resolutie die u kunt selecteren in de lijst is 12800 dpi. Deze instelling heeft voorrang boven de resolutie die u selecteert in het dialoogvenster Bestemming.

[Boven]

Vorige

Volgende