Scannen starten vanuit Epson Scan

Het pictogram EPSON Scan gebruiken

U kunt Epson Scan starten door te dubbelklikken op het pictogram EPSON Scan.
Windows:
Dubbelklik op het pictogram EPSON Scan op het bureaublad.
Of klik op het pictogram van de startknop of Start > All Programs (Alle programma’s) of Programs (Programma’s) > EPSON > EPSON Scan > EPSON Scan.
Mac OS X:
Open de map Applications (Programma’s) en dubbelklik op het pictogram EPSON Scan.
Het Epson Scan-venster verschijnt. Zie Documenten scannen voor instructies over het scannen met Epson Scan.

Een ander scanprogramma gebruiken

U kunt met deze scanner elk scanprogramma gebruiken dat aan de TWAIN-norm voldoet. U opent gewoon het programma, selecteert Epson Scan, en begint te scannen. Na het scannen wordt de gescande afbeelding geopend in uw scanprogramma, waarin u de afbeelding vervolgens kunt bewerken, afdrukken en opslaan.
Start een programma dat aan de TWAIN-norm voldoet. Dubbelklik daarvoor op het programmapictogram op het bureaublad (indien aanwezig) of ga op een van de volgende manieren te werk.
Windows:
Klik op de startknop of Start > All Programs (Alle programma’s) of Programs (Programma’s) > programmamap > programmapictogram.
Mac OS X:
Open de map Applications (Programma’s), selecteer de programmamap, en dubbelklik op het programmapictogram.
Ga op een van de volgende manieren te werk.
ABBYY Fine Reader:
Presto! BizCard:
Zie Visitekaartjes scannen voor instructies.
Presto! MaxReader:
Selecteer Scan Document in het menu File.
Presto! PageManager:
Open het menu File, selecteer Select Source, en selecteer uw scanner.
In sommige programma's moet u eerst opgeven dat u de scanner als 'bron' wilt gebruiken. Als u een optie van het type Bron selecteren ziet, moet u die optie kiezen en vervolgens de scanner selecteren.
Opmerking voor gebruikers van Windows Vista en XP:
Selecteer uw scanner tijdens Import of Acquire niet met de optie WIA, anders kunt u niet langer alle functies van de scanner gebruiken.
Vervolgens verschijnt het Epson Scan-venster. Zie Documenten scannen voor instructies over het scannen met Epson Scan.