Visitekaartjes scannen

U kunt visitekaartjes scannen en omzetten in bewerkbare tekst met de Presto! BizCard-software die bij de scanner werd geleverd.
Plaats de visitekaartjes op een stapel van maximaal 10 stuks op de invoerlade. Zie Kaarten plaatsen voor instructies.
U start Presto! BizCard op een van de volgende manieren.
Windows: Klik op Start > Programs (Programma’s) of All Programs (Alle programma’s) > NewSoft > Presto! BizCard 5 SE > Presto! BizCard 5 SE.
Mac OS X: Selecteer Applications (Programma’s) > Presto! BizCard 5 SE, en dubbelklik op het pictogram Presto! BizCard 5 Us.
Het venster Presto! BizCard verschijnt.
Klik op het pictogram Scan rechtsboven in het venster. Epson Scan wordt gestart.
Selecteer een van de onderstaande instellingen als Document Source (Documentbron):
Single-Sided (Enkelzijdig): Selecteer deze instelling wanneer u maar een kant van de pagina wilt scannen.
Double-Sided (Dubbelzijdig): Selecteer deze instelling wanneer u beide kanten van de pagina wilt scannen.
Carrier Sheet (Single-Sided) (Draagblad (enkelzijdig)): Selecteer deze instelling om met het draagblad documenten te scannen die een onregelmatige vorm hebben of vouwen of kreuken vertonen.
Carrier Sheet (Stitch Images) (Draagblad (samenvoegen)): Selecteer deze instelling om met het draagblad documenten te scannen van de formaten A3, B4, of US B. Epson Scan scant de afbeeldingen met de instelling Dubbelzijdig en voegt vervolgens de afbeeldingen samen.
Selecteer Auto (Card/Business Card) (Automatisch (Kaart/Naamkaart)) als de instelling voor Size (Grootte).
Klik bij Orientation (Oriëntatie) op het lijstpijltje en selecteer de stand van het naamkaartje.
Selecteer 400 als Resolution (Resolutie).
Selecteer Auto (Automatisch), Color (Kleur), Grayscale (Grijs) of Black & White (Zwart-wit) als instelling onder Image Type (Beeldtype).
Wijzig indien nodig nog andere instellingen voor Image Adjustment (Afbeeldingsaanpassing). Zie Kleur- en andere beeldinstellingen aanpassen voor meer informatie hierover.
Klik op Scan (Scannen). Het document wordt gescand, omgezet in bewerkbare tekst en geopend in het Presto! BizCard-venster.
Opmerking:
Als de herkenning van de lettertekens in uw tekst slechts moeizaam verloopt, kunt u de herkenning ervan verbeteren door het selectievakje Text Enhancement (Tekst verbeteren) in te schakelen of de instelling voor Threshold (Drempelwaarde) aan te passen. Zie Kleur- en andere beeldinstellingen aanpassen voor instructies.
Volg de instructies uit de Help van Presto! BizCard als u wilt weten hoe u het document kunt bewerken en opslaan.