Scannen vanaf het bedieningspaneel

a.
Lcd-scherm
b.
Pijl Omlaag-knop
c.
Pijl Omhoog-knop
d.
Startknop
e.
Knop Annuleren
U kunt met scannen beginnen door een van de volgende functies te selecteren in het menu op het lcd-scherm. De scan begint met de scanhandeling die u van tevoren hebt toegewezen. Om een programma aan het menu op het lcd-scherm toe te wijzen, zie Een programma toewijzen aan het lcd-schermmenu voor instructies.
Opmerking voor gebruikers van Mac OS X:
Alleen het nummer van de actie wordt op het lcd-scherm weergegeven. Controleer het venster Epson Event Manager om de actie te bevestigen. Zie Een project van Epson Event Manager toewijzen aan een lcd-schermmenu voor instructies.
Met Zwart-wit PDF-enkelzijdig kunt u zwart-witafbeeldingen scannen. De scanner scant één zijde van de documentpagina’s en slaat deze op in één PDF-bestand op de computer. Zie Scannen naar een PDF-bestand voor instructies.
Met Kleur PDF-enkelzijdig kunt u kleurenafbeeldingen scannen. De scanner scant één zijde van de documentpagina’s en slaat deze op in één PDF-bestand op de computer. Zie Scannen naar een PDF-bestand voor instructies.
Met Zwart-wit PDF-dubbelzijdig kunt u zwart-witafbeeldingen scannen. De scanner scant beide zijden van de documentpagina’s en slaat deze op in één PDF-bestand op de computer. Zie Scannen naar een PDF-bestand voor instructies.
Met Kleur JPEG voor e-mail kunt u een kleurenafbeelding scannen en de scan als afbeeldingsbestand bij een e-mailbericht voegen. Zie Scannen en rechtstreeks per e-mail verzenden voor instructies.