Een programma toewijzen aan het lcd-schermmenu

Elke handeling op het lcd-scherm opent een vooraf gekozen programma wanneer u de Startknop selecteert en indrukt. In de volgende tabel staat welke programma's dit standaard zijn en wat deze programma's doen.
Voor gebruikers van Mac OS X:
Alleen het nummer van de handeling wordt op het lcd-scherm weergegeven. Om de handeling te bevestigen controleert u het venster van Epson Event Manager. Zie Een project van Epson Event Manager toewijzen aan een lcd-schermmenu voor instructies.
Naam van de taak
Actie
Zwart-wit PDF-enkelzijdig
Hiermee scant u naar zwart-witafbeeldingen. De scanner scant één zijde van de documentpagina’s en slaat deze op in een PDF-bestand.
Kleur PDF-enkelzijdig
Hiermee scant u naar kleurenafbeeldingen. De scanner scant één zijde van de documentpagina’s en slaat deze op in een PDF-bestand.
Zwart-wit PDF-dubbelzijdig
Hiermee scant u naar zwart-witafbeeldingen. De scanner scant beide zijden van de documentpagina’s en slaat deze op in een PDF-bestand.
Kleur JPEG voor e-mail
Hiermee scant u naar kleurenafbeeldingen. Na het scannen verschijnt het venster Send File Via E-mail (Bestand per e-mail verzenden).

Een project van Epson Event Manager toewijzen aan een lcd-schermmenu

Het scannen gaat nog gemakkelijker als u vanuit een lcd-schermmenu een project uit Epson Event Manager kunt openen.
U start Epson Event Manager op een van de volgende manieren:
Windows: Klik op Start > Programs (Programma’s) of All Programs (Alle programma’s) > Epson Software > Event Manager.
Mac OS X: Selecteer Applications (Programma’s) > Epson Software, en dubbelklik op het pictogram Launch Event Manager.
Het tabblad Knopinstellingen van Epson Event Manager verschijnt.
Selecteer uw scanner in de lijst Scanner.
Klik op het lijstpijltje naast de naam van de handeling en selecteer vervolgens de handeling die u eraan wilt toewijzen.
Scan and Save (Scannen en opslaan): Epson Scan wordt gestart. Zie Documenten scannen voor instructies.
Scan and Copy (Scannen en kopiëren): Copy Utility wordt gestart. Zie De scanner gebruiken als kopieerapparaat voor instructies.
Scan to PageManager (Scannen naar PageManager): Presto! Page Manager wordt gestart. Zie de Help van Presto! Page Manager voor instructies.
Als u de actie wilt toevoegen, klikt u op Make Job Settings (Taakinstellingen opgeven). Voer de Job Description (Taakbeschrijving) in en maak de nodige Scan Settings (Scaninstellingen), en klik vervolgens op OK.
Opmerking:
Keer, nadat u de instellingen voor de taak hebt gemaakt, terug naar stap 3 en selecteer de handeling die u wilt instellen.
Klik op Close (Sluiten) om het venster Epson Event Manager te sluiten.
Wanneer u vervolgens het onderdeel selecteert in het lcd-schermmenu, wordt de eraan toegewezen handeling uitgevoerd.
Scannen naar FTP, SharePoint of WebFolder:
U kunt uw gescande documenten automatisch uploaden naar een FTP-map, Microsoft SharePoint-server of een WebFolder (WebDAV).
Selecteer de functie die u wilt gebruiken in het lijstvak Event ManagerLaunch Action (Actie uitvoeren).
Neem contact op met uw FTP- of SharePoint-serverbeheerder voor de respectieve websitekoppelingen.
Opmerking:
Als u hulp nodig hebt bij Epson Event Manager doet u een van de volgende dingen.
Voor Windows: klik op het pictogram in de rechterbovenhoek van het scherm.
Voor Mac OS X: klik op Help, en vervolgens op Epson Event Manager Help.