Scannen en rechtstreeks per e-mail verzenden

U kunt gescande afbeeldingen automatisch als bijlage aan een e-mailbericht toevoegen door op het lcd-scherm de functie Kleur JPEG voor e-mail te selecteren.
Plaats alleen de eerste pagina van het document in de invoerlade. Zie Documenten plaatsen voor instructies.
Selecteer op het lcd-scherm de functie Kleur JPEG voor e-mail.
Epson Scan scant uw document en opent het venster Send File Via E-mail (Bestand per e-mail verzenden).
Selecteer uw e-mailprogramma in de lijst Select E-mail Application (E-mailprogramma selecteren).
Kies een optie onder Select Photo Size (Fotoformaat selecteren) als u het formaat van gescande foto’s wilt aanpassen.
Opmerking:
In het vak onder in het venster wordt informatie weergegeven over de afbeelding(en) die u aan het e-mailbericht koppelt.
Klik op OK. Het e-mailprogramma wordt geopend en de geselecteerde gescande afbeeldingen worden als bijlage toegevoegd aan een nieuw e-mailbericht. Zie de Help van uw e-mailprogramma voor meer informatie over het verzenden van e-mailberichten.