Epson Scan -ohjelman käynnistäminen

Ohjauspaneelin käyttäminen

Mallit Office BX600FW/Office TX600F/SX600FW, Photo PX700W/Photo TX700W ja Photo PX800FW/Photo TX800FW
Voit käynnistää Epson Scanin valitsemalla Scan to PC (Skannaa tietokoneella) -toiminnon ohjauspaneelista. Epson Scan -ikkuna tulee näkyviin automaattisesti. Lisätietoja Epson Scan -ohjelman toimintatilan valitsemisesta on kohdassa Epson Scan -ohjelman toimintatilan valitseminen.
Voit aloittaa skannaamisen myös valitsemalla jonkin seuraavista toiminnoista ohjauspaneelista.
Scan to E-mail (Skannaus liitetiedostoon) -toiminnon avulla voit skannata kuvan kuvatiedostoksi ja liittää sen sähköpostiviestiin. Katso ohjeet kohdasta Skannaaminen sähköpostiin.
Scan to PDF (Skannaus PDF-tiedostoon) -toiminnon avulla voit skannata useita alkuperäisiä yhteen PDF-tiedostoon. Katso ohjeet kohdasta Skannaaminen PDF-tiedostoon.

EPSON Scan -kuvakkeen käyttäminen

Kaikki mallit
Voit käynnistää Epson Scanin kaksoisnapsauttamalla EPSON Scan -kuvaketta.
Windows:
Kaksoisnapsauta työpöydällä olevaa EPSON Scan -kuvaketta.
Voit käynnistää ohjelman myös valitsemalla Start (Käynnistä) > All Programs (Kaikki ohjelmat) tai Programs (Ohjelmat) > EPSON > EPSON Scan > EPSON Scan.
Mac OS X:
Avaa kiintolevyn Applications (Ohjelmat) -kansio ja kaksoisnapsauta EPSON Scan -kuvaketta.
Epson Scan -ikkuna tulee näkyviin automaattisesti. Lisätietoja Epson Scan -ohjelman toimintatilan valitsemisesta on kohdassa Epson Scan -ohjelman toimintatilan valitseminen.

Muun skannausohjelman käyttäminen

Kaikki mallit
Skannerin kanssa voidaan käyttää kaikkia TWAIN-yhteensopivia skannausohjelmia, kuten Adobe Photoshop Elements -ohjelmaa. Käynnistä ohjelma, valitse Epson Scan ja skannaa. Kun olet lopettanut skannaamisen, skannattu kuva avautuu skannausohjelmaan ja voit muokata sitä tai tulostaa ja tallentaa sen.
Käynnistä TWAIN-yhteensopiva skannausohjelma. Kaksoisnapsauta ohjelman kuvaketta työpöydällä, jos kuvake on siellä, tai tee jokin seuraavista toimista.
Windows:
Valitse Start (Käynnistä) > All Programs (Kaikki ohjelmat) tai Programs (Ohjelmat) > sovelluksen kansio > sovelluksen kuvake.
Mac OS X:
Avaa kiintolevyn Applications (Ohjelmat) -kansio, valitse sovelluksen kansio ja kaksoisnapsauta sovelluksen kuvaketta.
Tee jokin seuraavista toimenpiteistä.
Adobe Photoshop Elements:
Windows:
Windows: Valitse Edit and Enhance Photos (Muokkaa ja paranna kuvia), avaa File (Tiedosto) -valikko, valitse Import (Tuo) ja valitse oma skannerisi.
Mac OS X:
Valitse Close (Sulje), jos Tervetuloa-ikkuna tulee näkyviin, ja valitse sitten File (Tiedosto) -valikko, valitse Import (Tuo) ja valitse sitten oma skannerisi.
ArcSoft PhotoImpression:
Windows:
Valitse Get Photos (Hae valokuvat), valitse Acquire from Scanner (Hae skannerilta) ja valitse oma skannerisi.
Mac OS X:
Avaa File (Tiedosto) -valikko, valitse Get Photo (Hae valokuva), valitse Camera/Scanner (Kamera/Skanneri) ja valitse oma skannerisi.
Presto! PageManager:
Avaa File (Tiedosto) -valikko, valitse Select Source (Valitse lähde) ja valitse oma skannerisi.
Joissakin ohjelmissa skanneri on ensin valittava “lähteeksi”. Jos näet Select Source (Valitse lähde) -vaihtoehdon, valitse se ja hae skanneri sieltä ensin.
Huomautus Windows Vista- ja XP-käyttäjille:
Älä valitse WIA-vaihtoehtoa Import (Tuo) tai Acquire (Hae) -luettelosta; et voi käyttää kaikkia skannerin ominaisuuksia kyseisen toiminnon avulla.
Epson Scan -ikkuna tulee näkyviin automaattisesti. Lisätietoja Epson Scan -ohjelman toimintatilan valitsemisesta on kohdassa Epson Scan -ohjelman toimintatilan valitseminen.