Skrivaren skriver inte ut

Panelen eller alla lampor är släckta

Kontrollera att skrivaren är på genom att trycka på On.
Stäng av skrivaren och kontrollera att elsladden är ordentligt isatt.
Se till att eluttaget fungerar och inte styrs av en strömbrytare eller timer.

Panelen eller lamporna tänds och slocknar sedan

Skrivarens spänning kanske inte stämmer överens med uttagets strömkapacitet. Stäng av skrivaren och dra genast ur nätsladden. Kontrollera sedan etiketten på skrivarens baksida.
Obs!
Om spänningen inte stämmer överens med skrivaren får du INTE ANSLUTA SKRIVAREN IGEN. Kontakta återförsäljaren.

Panelen eller lamporna lyser

Stäng av skrivaren och datorn. Kontrollera att skrivarens gränssnittskabel är ordentligt ansluten.
Om du använder USB-gränssnittet ser du till att kabeln uppfyller standarden USB eller Hi-Speed USB.
Om du ansluter skrivaren till datorn via ett nav ska du ansluta skrivaren till navet på den första nivån från datorn. Om datorn fortfarande inte identifierar skrivardrivrutinen ska du försöka att ansluta skrivaren direkt till datorn utan att gå via USB-navet.
Om du ansluter skrivaren till datorn via ett USB-nav ska du kontrollera att datorn kan identifiera USB-navet.
Stäng av skrivaren och datorn, koppla ur skrivarens gränssnittskabel och skriv sedan ut en kontrollsida.
Se Utföra en funktionskontroll på skrivaren
Om du försöker skriva ut en stor bild kan det hända att datorn inte har tillräckligt med minne. Prova att minska bildens upplösning eller skriva ut bilden i en mindre storlek. Du kan behöva installera mer minne i datorn.
Windows kan ta bort eventuella utskriftsjobb från Windows Spooler (Windows-bufferthanterare).
Se Avbryta utskrifter
Avinstallera skrivardrivrutinen och installera sedan om den.
Se Avinstallera skrivarprogramvaran

Ett bläckfel visas efter det att du har bytt bläckpatron

Kontrollera att ADM är stängd. Öppna skannerenheten. Kontrollera att skrivarhuvudet är i läget för bläckpatronsbyte.
Anmärkning:
Om bläckpatronshållaren är längst till höger ska du tryck på knappen  Setup, välja Underhåll och sedan välja Bläckpatronsbyte.
Öppna bläckpatronsluckan. Ta ut och sätt in bläckpatronen igen och fortsätt sedan att installera bläckpatronen.
Stäng bläckpatronsluckan ordentligt.
Stäng skannerenheten sakta.