Avbryta utskrifter

Om du behöver avbryta utskriften följer du anvisningarna i ett av avsnitten nedan.

Använda skrivarknappen

Tryck på knappen  Stop för att avbryta ett pågående utskriftsjobb.

För Windows

Anmärkning:
Du kan inte avbryta ett utskriftsjobb som redan sänts till skrivaren. Om du vill göra det måste du avbryta utskriftsjobbet via skrivaren.

Använda EPSON Status Monitor 3

Öppna EPSON Status Monitor 3.
Klicka på knappen Print Queue (Utskriftskö). Windows Spooler (Windows-bufferthanterare) öppnas.
Högerklicka på det jobb du vill avbryta och välj Cancel (Avbryt).

För Mac OS X

Följ anvisningarna nedan när du vill avbryta en utskrift.
Klicka på skrivarikonen i Dock.
Markera dokumentet som skrivs ut i listan Document Name (Dokumentnamn).
Klicka på knappen Delete (Ta bort) för att avbryta utskriften.