Innføring

Du kan skrive ut med mange forskjellige layouter for spesielle prosjekter som hefter og plakater.

2-sidig utskrift (bare for Windows)

Gir deg mulighet til å skrive ut på begge sider av papiret.
Se 2-sidig utskrift (bare for Windows)

Utskrift med Tilpass til side

Gir mulighet til automatisk forstørring eller forminsking av dokumentet slik at det passer på papirstørrelsen du har valgt i skriverdriveren.
Se Utskrift med Tilpass til side
Merknad for Mac OS X-brukere:
Dette er en standardfunksjon i Mac OS X 10.4 og nyere. Denne funksjonen er ikke tilgjengelig for Mac OS X 10.3.

Utskrift med Sider per ark

Gir mulighet til å skrive ut to eller fire sider på ett enkelt ark.
Se Utskrift med Sider per ark

Plakatutskrift (bare for Windows)

Gir mulighet til å forstørre én enkelt dokumentside slik at den dekker 4, 9 eller 16 utskrevne papirark, og sette disse sammen til en plakat.
Se Plakatutskrift (bare for Windows)
Merknad:
Denne funksjonen er ikke tilgjengelig for Mac OS X.

Vannmerke-utskrift (bare for Windows)

Gir mulighet til å skrive ut tekst eller et bilde som et vannmerke på hver side av utskriften.
Se Utskrift med Vannmerke (bare for Windows)
Du kan for eksempel sette "Konfidensielt" på et viktig dokument.
Merknad:
Denne funksjonen er ikke tilgjengelig for Mac OS X.