Utskrift med Tilpass til side

Du kan bruke utskriftsfunksjonen Fit to Page (Tilpass til side) hvis du for eksempel vil skrive ut et A4-dokument på papir med en annen størrelse.
Utskrift med Fit to Page (Tilpass til side) endrer automatisk sidestørrelsen i samsvar med papirstørrelsen du velger. Du kan også endre sidestørrelsen manuelt.
Merknad:
Denne funksjonen er ikke tilgjengelig med Borderless-utskrift (Uten kant).
Merknad for Mac OS X-brukere:
Dette er en standardfunksjon i Mac OS X 10.4 eller nyere. Vil du bruke denne funksjonen, må du sørge for å velge en standard papirstørrelse (for eksempel A4) som innstilling for Paper Size (Papirstørrelse) og Scale to fit paper size (Skala i forhold til papirstørrelse). Ikke velg en papirstørrelse med alternativ for sideoppsett (for eksempel Borderless (Uten kant)). Denne funksjonen er ikke tilgjengelig for Mac OS X 10.3.

Skriverinnstillinger for Windows

Åpne skriverinnstillingene.
Klikk kategorien Main (Hoved), og velg deretter en av følgende innstillinger for Quality Option (Kvalitetsalternativ):
Draft (Kladd) for utkast med redusert utskriftskvalitet
Text (Tekst) for sider med bare tekst
Text & Image (Tekst og bilde) for høyere kvalitet på sider med tekst og bilder
Photo (Foto) for god kvalitet og hastighet
Best Photo (Beste foto) for den beste utskriftskvaliteten
Velg en passende innstilling for Type.
Velg en passende innstilling for Size (Størrelse).
Velg Portrait (Stående) (høy) eller Landscape (Liggende) (vid) for å endre utskriftens utførelse.
Klikk kategorien Page Layout (Sidelayout), og merk av for Reduce/Enlarge Document (Forminsk/forstørr dokument).
Gjør ett av følgende:
Hvis du valgte By Output Paper Size (Etter papirstørrelse for utdata), velger du den aktuelle papirstørrelsen fra rullegardinlisten.
Hvis du valgte By Percentage (Etter prosent), bruker du pilene til å velge en prosentdel.
Klikk OK for å lukke vinduet med skriverinnstillinger.
Når du har fullført trinnene ovenfor, bør du skrive ut ett testeksemplar og kontrollere resultatet før du skriver ut en hel jobb.

Skriverinnstillinger for Mac OS X 10.5

Gå inn i dialogboksen Print (Skriv ut).
Klikk knappen for å utvide denne dialogboksen.
Velg skriveren du vil bruke som innstilling for Printer (Skriver), og foreta deretter de egnede innstillingene.
Merknad:
Avhengig av programmet, vil du kanskje kunne velge noen av elementene i denne dialogboksen. I det tilfellet klikker du Page Setup (Sideoppsett) i menyen File (Fil) i programmet og angir passende innstillinger.
Velg Paper Handling (Papirhåndtering) fra hurtigmenyen.
Velg Scale to fit paper size (Skala i forhold til papirstørrelse).
Pass på at riktig størrelse vises i Destination Paper Size (Målpapirstørrelse).
Velg Print Settings (Utskriftsinnstillinger) fra hurtigmenyen.
Foreta innstillingene du vil bruke på utskriften. Se hjelpefunksjonen hvis du vil ha detaljer rundt Print Settings (Utskriftsinnstillinger).