Skriveren skriver ikke ut

Alle lamper er slukket

Trykk på på-knappen for å forsikre deg om at skriveren er skrudd på.
Slå av skriveren, og kontroller at strømledningen er satt godt inn i stikkontakten.
Kontroller at strømuttaket virker og at det ikke styres av en veggbryter eller et tidsur.

Lampen ble tent, og slukket deretter

Skriverens spenning samsvarer ikke med spenningen i stikkontakten. Slå av skriveren, og trekk ut støpselet omgående. Kontroller hva som står på etiketten bak på skriveren.
Forsiktig:
Hvis spenningsangivelsene ikke stemmer overens, MÅ DU IKKE SETTE INN STØPSELET I SKRIVEREN IGJEN. Kontakt forhandleren.

Kun strømlampen lyser

Slå av skriveren og datamaskinen. Pass på at skriverens grensesnittkabel er skikkelig tilkoblet.
Hvis du bruker USB-grensesnittet, må du kontrollere at kabelen overholder USB 1.1- eller 2.0-standard.
Hvis du kobler skriveren til datamaskinen via en USB-hub, kobler du skriveren til hubens første rekke fra datamaskinen. Hvis skriverdriveren fortsatt ikke blir gjenkjent på datamaskinen, prøver du å koble skriveren direkte til datamaskinen uten USB-hub.
Hvis du kobler skriveren til datamaskinen via en USB-hub, må du sørge for at USB-huben blir gjenkjent av datamaskinen.
Slå av skriveren og datamaskinen, koble fra skriverens grensesnittkabel, og skriv ut en driftskontrollside.
Se Kjøre driftskontroll for skriveren
Hvis kontrollarket skrives riktig ut, må du kontrollere at skriverdriveren og programmet du bruker, er riktig installert.
Hvis du prøver å skrive ut et stort bilde, kan det hende at datamaskinen ikke har nok minne. Prøv å redusere oppløsningen på bildet, eller skriv ut bildet i en mindre størrelse. Det kan hende du må installere mer minne i datamaskinen.
Brukere av Windows kan fjerne eventuelle avbrutte utskriftsjobber fra Windows Spooler (Windows Utskriftskø).
Se Avbryte utskrift
Avinstaller skriverdriveren, og installer den deretter på nytt.
Se Avinstallere skriverprogramvaren

Blekklampen blinker eller lyser etter at du har skiftet ut patronen

Kontroller at skriverhodet står ved posisjonen for utskifting av blekkpatron.
Merknad:
Hvis skriverhodet står i posisjonen helt til høyre, trykker du vedlikeholdsknappen for å flytte den til posisjonen for utskifting av blekkpatron.
Ta ut og sett inn blekkpatronen, og fortsett med installasjonen av blekkpatronen.
Lukk blekkpatrondekselet skikkelig.