Avinstallere skriverprogramvaren

Avinstallere skriverdriveren

Det kan hende du må avinstallere skriverdriveren hvis du:
Oppgrader datamaskinens operativsystem.
Oppdater skriverdriveren med en nyere versjon, bortsett fra når oppdateringen skjer gjennom skriverdriverens oppdateringsfunksjon, Da avinstalleres nemlig eldre versjoner automatisk.
Har problemer med skriverdriveren.
Hvis du oppgraderer operativsystemet eller oppdaterer skriverdriverversjonen, må du huske på å avinstallere gjeldende skriverdriver før du oppgraderer eller installerer den nye driveren. Hvis du ikke gjør det, vil ikke oppdateringen av driveren fungere.

For Windows Vista

Merknad:
Hvis du skal avinstallere programmer i Windows Vista, trenger du en administratorkonto og passord hvis du logger på som standardbruker.
Slå av skriveren, og trekk ut grensesnittkabelen.
Klikk startknappen og velg Control Panel (Kontrollpanel).
Klikk Uninstall a program (Avinstaller et program) i kategorien Programs (Programmer), og velg deretter skriveren fra listen.
Klikk Uninstall (Avinstaller) og Continue (Fortsett) i vinduet User Account Control (Brukerkontokontroll).
Velg ikonet for skriveren, og klikk OK.
Klikk OK for å avinstallere skriverdriveren.

For Windows XP og 2000

Merknad:
Hvis du vil avinstallere programmer i Windows XP, må du logge på en Computer Administrator (Administrator).
Hvis du vil avinstallere programmer i Windows 2000, må du logge på som bruker med administratorprivilegier (som tilhører gruppen Administratorer).
Slå av skriveren, og trekk ut grensesnittkabelen.
Windows XP:
Klikk Start, og velg deretter Control Panel (Kontrollpanel).
Windows 2000:
Klikk Start, velg Settings (Innstillinger) og deretter Control Panel (Kontrollpanel).
Dobbeltklikk ikonet Add or Remove Programs (Legg til eller fjern programmer), og velg skriveren fra listen.
Klikk Remove (Fjern).
Velg ikonet for skriveren, og klikk OK.
Klikk OK for å avinstallere skriverdriveren.

For Mac OS X

Merknad:
Hvis du vil avinstallere programmer, må du logge på en konto for Computer Administrator (Maskinens administrator). Du kan ikke avinstallere programmer hvis du logger på som bruker med begrenset konto.
Avslutt alle programmer som kjører.
Sett inn CD-platen med Epson skriverprogramvare i Macintosh-datamaskinen.
Dobbeltklikk Install Navi-ikonet i Epson-mappen.
Klikk Software List (Programvarelisten), og dobbeltklikk Printer Driver (Skriverdriver).
Les gjennom og godta vilkårene i lisensavtalen for programvaren.
Velg Uninstall (Avinstaller) fra menyen øverst til venstre, og klikk Uninstall (Avinstaller).
Avinstaller skriverdriveren ved å følge instruksjonene på skjermen.
Merknad for Mac OS X 10.3 eller 10.4:
Hvis navnet på skriveren blir stående i Print Center (Utskriftssenter) eller Printer Setup Utility (Skriveroppsettverktøy), velger du navnet fra Printer List (Skriverliste) og klikker Delete (Slett).

Avinstallere Brukerhåndbok

For Windows Vista

Merknad:
Hvis du skal avinstallere programmer i Windows Vista, trenger du en administratorkonto og passord hvis du logger på som standardbruker.
Slå av skriveren, og trekk ut grensesnittkabelen.
Klikk startknappen og velg Control Panel (Kontrollpanel).
Klikk Uninstall a program (Avinstaller et program) fra kategorien Programs (Programmer).
Velg Håndbok for denne skriveren fra listen.
Klikk Uninstall (Avinstaller) og Continue (Fortsett) i vinduet User Account Control (Brukerkontokontroll).
Velg OK.

For Windows XP og 2000

Merknad:
Hvis du vil avinstallere programmer i Windows XP, må du logge på en Computer Administrator (Administrator).
Hvis du vil avinstallere programmer i Windows 2000, må du logge på som bruker med administratorprivilegier (som tilhører gruppen Administratorer).
Slå av skriveren, og trekk ut grensesnittkabelen.
Windows XP:
Klikk Start, og velg deretter Control Panel (Kontrollpanel).
Windows 2000:
Klikk Start, velg Settings (Innstillinger) og deretter Control Panel (Kontrollpanel).
Dobbeltklikk ikonet Add or Remove Programs (Legg til eller fjern programmer).
Velg Håndbok for denne skriveren fra listen.
Klikk Remove (Fjern).
Velg OK.

For Mac OS X

Merknad:
Hvis du vil avinstallere programmer, må du logge på en konto for Computer Administrator (Maskinens administrator). Du kan ikke avinstallere programmer hvis du logger på som bruker med begrenset konto.
Avslutt alle programmer som kjører.
Sett inn CD-platen med Epson skriverprogramvare i Macintosh-datamaskinen.
Dobbeltklikk Install Navi-ikonet i Epson-mappen.
Klikk Software List (Programvarelisten), og dobbeltklikk Brukerhåndbok.
Klikk Uninstall (Avinstaller).
Følg instruksjonene på skjermen for å avinstallere Brukerhåndbok.

Avinstallere andre Epson-programmer

Du kan avinstallere programmer du ikke har bruk for. Følg trinnene nedenfor.

For Windows Vista

Merknad:
Hvis du skal avinstallere programmer i Windows Vista, trenger du en administratorkonto og passord hvis du logger på som standardbruker.
Klikk startknappen og velg Control Panel (Kontrollpanel).
Klikk Uninstall a program (Avinstaller et program) fra kategorien Programs (Programmer).
Velg programvaren du vil avinstallere, fra listen over programmer.
Klikk Uninstall (Avinstaller) og Continue (Fortsett) i vinduet User Account Control (Brukerkontokontroll).
Når meldingen om bekreftelse vises, klikker du Yes (Ja).
Følg instruksjonene på skjermen.

For Windows XP og 2000

Merknad:
Hvis du vil avinstallere programmer i Windows XP, må du logge på en Computer Administrator (Administrator). Du kan ikke avinstallere programmer hvis du logger på som bruker med begrenset konto.
Hvis du vil avinstallere programmer i Windows 2000, må du logge på som bruker med administratorprivilegier (som tilhører gruppen Administratorer).
Windows XP:
Klikk Start, og velg deretter Control Panel (Kontrollpanel).
Windows 2000:
Klikk Start, velg Settings (Innstillinger) og deretter Control Panel (Kontrollpanel).
Dobbeltklikk ikonet Add or Remove Programs (Legg til eller fjern programmer).
Velg programvaren du vil avinstallere, fra listen over programmer.
Klikk Remove (Fjern).
Når meldingen om bekreftelse vises, klikker du Yes (Ja).
Følg instruksjonene på skjermen.

For Mac OS X

Merknad:
Hvis du vil avinstallere programmer, må du logge deg på en Computer Administrator (Maskinens administrator). Du kan ikke avinstallere programmer hvis du logger på som bruker med begrenset konto.
Avhengig av programmet, kan det være at installeringsprogrammet er skilt fra avinstalleringsprogrammet.
Avslutt alle programmer som kjører.
Sett inn CD-platen med Epson skriverprogramvare i Macintosh-datamaskinen.
Dobbeltklikk Install Navi-ikonet i Epson-mappen.
Klikk Software List (Programvarelisten), og dobbeltklikk deretter programmet du vil avinstallere.
Les gjennom og godta vilkårene i lisensavtalen for programvaren.
Velg Uninstall (Avinstaller) fra menyen øverst til venstre, og klikk Uninstall (Avinstaller).
Følg instruksjonene på skjermen når du skal avinstallere programmet.
Merknad:
Hvis du ikke kan velge Uninstall (Avinstaller) i trinn 6, dobbeltklikker du mappen Applications (Programmer) i Mac OS X, merker programmet du vil avinstallere, og deretter drar du det til ikonet Trash (Papirkurv).