Avbryte utskrift

Hvis du trenger å avbryte en utskrift, kan du følge instruksjonene i den aktuelle delen nedenfor.

Bruke knappene på skriveren

Trykk på vedlikeholdsknappen for å avbryte en utskriftsjobb under utførelse.

For Windows

Merknad:
Du kan ikke avbryte en utskriftsjobb som er sendt til skriveren. I dette tilfellet må utskriftsjobben avbrytes på skriveren.

Bruke progresjonsmåleren

Når du starter en utskrift, vises progresjonsmåleren på skjermen.
Klikk knappen Stop (Stopp) for å avbryte utskriften.

Bruke Windows Utskriftskø for Vista

Klikk startknappen, velg Control Panel (Kontrollpanel), og velg deretter Printer (Skriver) fra kategorien Hardware and Sound (Maskinvare og lyd).
Høyreklikk skriveren, og velg deretter Open (Åpne).
Høyreklikk jobben du vil avbryte, og velg deretter Cancel (Avbryt).

Bruke Windows Utskriftskø for XP

Klikk Start, Control Panel (Kontrollpanel), Printers and Other Hardware (Skrivere og annen maskinvare) og deretter Printers and Faxes (Skrivere og telefakser).
Høyreklikk skriveren, og velg deretter Open (Åpne).
Høyreklikk jobben du vil avbryte, og velg deretter Cancel (Avbryt).

Bruke Windows Utskriftskø for 2000

Klikk Start, pek på Settings (Innstillinger) og klikk deretter Printers (Skrivere).
Høyreklikk skriveren, og velg deretter Open (Åpne).
Høyreklikk jobben du vil avbryte, og velg deretter Cancel (Avbryt).

For Mac OS X

Følg trinnene nedenfor for å avbryte en utskriftsjobb.
Klikk skriverikonet i Dock.
I listen Document Name (Dokumentnavn) velger du dokumentet som blir skrevet ut.
Klikk Delete (Slett) for å avbryte utskriftsjobben.