Introduktion

Du kan udskrive med en række forskellige layout til specielle projekter som f.eks. hæfter og plakater.

Dobbeltsidet udskrivning (kun Windows)

Giver dig mulighed for at udskrive på begge sider af papiret.
Se Dobbeltsidet udskrivning (kun Windows)
Bemærk:
Denne funktion er ikke tilgængelig i Mac OS X.

"Tilpas til side"-udskrivning

Giver dig mulighed for automatisk at forstørre eller reducere dokumentets størrelse, så det kommer til at passe til den papirstørrelse, der er valgt i printerdriveren.
Se Tilpas til side-udskrivning
Bemærkning til Mac OS X-brugere:
Dette er en standardfunktion i Mac OS X 10.4. Denne funktion er ikke tilgængelig i Mac OS X 10.3 eller tidligere.

"Sider pr. ark"-udskrivning

Giver dig mulighed for at udskrive to eller fire sider på et enkelt ark papir.
Se Sider pr. ark-udskrivning

Plakatudskrivning (kun Windows)

Giver dig mulighed for at forstørre materiale på en enkelt dokumentside, så det fylder 4, 9 eller 16 ark udskrevet papir, og derefter lave en plakat.
Se Plakatudskrivning (kun Windows)
Bemærk:
Denne funktion er ikke tilgængelig i Mac OS X.

Vandmærkeudskrivning (kun Windows)

Giver dig mulighed for at udskrive en tekst eller et billede som et vandmærke på alle sider i udskriften.
Se Vandmærkeudskrivning (kun Windows)
Du kan for eksempel indsætte "Fortroligt" på et vigtigt dokument.