Brugervejledning

Denne softwarebrugervejledning er den skærmbaserede vejledning til printeren. Ved at klikke på linkene kan du få oplysninger om følgende emner.

Introduktion til den driver- og programsoftware, der følger med printeren.
Vejledning i, hvordan du lægger papir i og vælger papirtyper.
Vejledning i alle typer udskrivning.
Oplysninger om, hvordan du kan kontrollere blækniveauet og udskifte patroner.
Instruktioner for vedligeholdelse, rengøring og transport af printeren.
Oplysninger om, hvordan du bruger printerens specialfunktioner.
Løsninger på problemer, du kan komme ud for.
Detaljerede oplysninger om printerens funktioner og specifikationer.