Tilpas til side-udskrivning

Du kan bruge udskrivningsfunktionen Fit to Page (Tilpas til side), hvis du for eksempel vil udskrive et dokument i A4-størrelse på en anden størrelse papir.
Fit to Page (Tilpas til side)-udskrivning tilpasser automatisk sidens størrelse til den papirstørrelse, du vælger. Du kan også tilpasse sidens størrelse manuelt.
Bemærk:
Denne funktion er ikke tilgængelig ved udskrivning uden kant.
Bemærkning til Mac OS X-brugere:
Dette er en standardfunktion i Mac OS X 10.4. For at bruge denne funktion skal du vælge en standardpapirstørrelse (f.eks. A4) som indstilling for Paper Size (Papirstørrelse) og den Scale (Skalering), der passer til indstillingen for papirstørrelse. Vælg ikke en papirstørrelse med en indstilling for sideopsætning (f.eks. Sheet Feeder - Borderless (Arkføder - Uden kant)). Denne funktion er ikke tilgængelig i Mac OS X 10.3 eller tidligere.

Printerindstillinger i Windows

Åbn printerindstillingerne.
Klik på fanen Main (Hovedmenu), og vælg derefter en af følgende indstillinger for Quality Option (Kvalitetsindstillinger):
Draft (Kladde) til grove kladder med reduceret udskriftskvalitet
Text (Tekst) til rene tekstsider
Text & Image (Tekst og billede) til sider i højere kvalitet med tekst og billeder
Photo (Foto) giver god kvalitet og hastighed
Best Photo (Bedste foto) giver den bedste udskriftskvalitet
Vælg Sheet (Ark) som indstilling for Source (Kilde).
Vælg den ønskede indstilling for Type.
Vælg den ønskede indstilling for Size (Størrelse).
Vælg Portrait (Stående) (høj) eller Landscape (Liggende) (bred) for at ændre udskriftens retning.
Klik på fanen Page Layout (Sidelayout), og marker derefter afkrydsningsfeltet Reduce/Enlarge Document (Formindsk/forstør dokument).
Gør et af følgende:
Hvis du valgte By Output Paper Size (Efter udskriftens papirstørrelse), skal du vælge størrelsen på det papir, du bruger, på rullelisten.
Hvis du valgte By Percentage (Efter procentdel), skal du bruge pilene til at vælge en procentværdi.
Klik på OK for at lukke vinduet med printerindstillinger.
Når du har udført trinnene ovenfor, skal du udskrive en testkopi og undersøge resultatet, inden du udskriver et helt job.