Printeren udskriver ikke

Alle indikatorer er slukkede

Tryk på strømknappen for at sikre dig, at printeren er tændt.
Sluk for printeren, og kontroller, at netledningen er tilsluttet korrekt.
Kontroller, at stikket fungerer og ikke styres af en vægkontakt eller en timer.

Indikatorerne tændtes og slukkedes derefter igen

Printerens spænding svarer muligvis ikke til stikkontaktens specifikationer. Sluk printeren, og tag straks stikket ud. Kontroller derefter mærkaten på bagsiden af printeren.
Forsigtig:
Hvis spændingen ikke passer, MÅ DU IKKE TILSLUTTE PRINTEREN IGEN. Kontakt din forhandler.

Kun strømindikatoren lyser

Hvis du trykker let på strømknappen, tændes printeren muligvis ikke, selvom strømindikatoren blinker et øjeblik. Tryk fast på knappen.
Sluk printeren og computeren. Kontroller, at printerens interfacekabel er sat korrekt i.
Hvis du bruger USB-interfacet, skal du kontrollere, at kablet overholder USB 1.1- eller 2.0-standarden.
Sluk printeren og computeren, fjern printerens interfacekabel, og udskriv derefter en funktionskontrolside.
Se Sådan udføres en kontrol af printerfunktionerne

Hvis kontrolsiden udskrives korrekt, skal du sørge for, at printerdriveren og programmet er installeret korrekt.
Hvis du forsøger at udskrive et stort billede, har computeren muligvis ikke nok hukommelse. Prøv at reducere billedets opløsning eller at udskrive billedet i en mindre størrelse. Du skal muligvis installere mere hukommelse i computeren.
Afinstaller printerdriveren, og installer den derefter igen.
Se Afinstallation af printersoftwaren

Blækindikatoren blinker eller lyser, efter at du har udskiftet patronen

Kontroller, at blækpatronholderen befinder sig på positionen for udskiftning af blækpatron.
Bemærk:
Hvis blækpatronholderen befinder sig yderst til højre, skal du trykke på knappen for at flytte den til positionen for udskiftning af blækpatroner.
Tag blækpatronen ud, sæt den i igen, og fortsæt installationen af blækpatronen.