Afinstallation af printersoftwaren

Afinstallation af printerdriveren

Du kan få brug for at afinstallere printerdriveren, hvis du:
Opgraderer computerens operativsystem
Opdaterer printerdriveren med en nyere version undtagen ved opdatering via printerdriverens opdateringsfunktion; funktionen afinstallerer automatisk den ældre version.
Har problemer med printerdriveren.
Hvis du opgraderer operativsystemet eller opdaterer printerdriverversionen, skal du sørge for at afinstallere den eksisterende printerdriver, inden du opgraderer eller installerer den nye driver. Ellers fungerer driveropdateringen ikke.

Windows

Bemærk:
For at afinstallere programmer i Windows Vista skal du have administratorrettigheder og -adgangskode, hvis du logger på som bruger med standardrettigheder.
Hvis du vil afinstallere programmer i Windows XP, skal du logge på som computeradministrator.
Hvis du vil afinstallere programmer i Windows 2000, skal du logge på som en bruger med administratorrettigheder (brugeren skal tilhøre gruppen Administrators (Administratorer)).
Sluk printeren, og fjern dens interfacekabel.
Windows Vista:
Klik på start, og vælg Control Panel (Kontrolpanel).
I Windows XP:
Klik på Start og vælg Control Panel (Kontrolpanel).
Windows 2000:
Klik på Start, peg på Settings (Indstillinger), og vælg Control Panel (Kontrolpanel).
Windows Vista:
Klik på Uninstall a program (Fjern et program) i kategorien Programs (Programmer), og vælg EPSON Printer Software i listen.
I Windows XP og 2000:
Dobbeltklik på ikonet Add/Remove Programs (Tilføj/fjern programmer), og vælg EPSON Printer Software på listen.
Windows Vista:
Klik på Uninstall/Change (Fjern/rediger).
I Windows XP og 2000:
Klik på Change/Remove (Rediger/fjern).
Vælg ikonet for printeren, og klik på OK.
Klik på OK for at afinstallere printerdriveren.

Mac OS X

Luk alle programmer, der kører.
Læg cd'en med EPSON-printersoftwaren i Macintosh-computeren.
Dobbeltklik på ikonet Mac OS X i Epson-mappen. Skærmbilledet med cd-installationsprogrammet vises. Klik på Custom Install (Tilpasset installation).
Vælg Printer Driver (Printer driver).
Bemærk:
Hvis dialogboksen Authenticate (Godkendelse) vises, skal du indtaste din adgangskode eller din adgangssætning og klikke på OK.
Læs softwarelicensaftalen, og klik på Accept (Accepter).
Vælg Uninstall (Afinstaller) i menuen øverst til venstre, og klik på Uninstall (Afinstaller).
Følg vejledningen på skærmen for at afinstallere printerdriveren.
Bemærk:
Hvis navnet på printeren vises i Print Center (Printercentral) eller Printer Setup Utility (Printerværktøj), skal du vælge navnet på Printer List (Printerlisten) og klikke på Delete (Slet).

Afinstallation af Brugervejledningen

Windows

Bemærk:
For at afinstallere programmer i Windows Vista skal du have administratorrettigheder og -adgangskode, hvis du logger på som bruger med standardrettigheder.
Hvis du vil afinstallere programmer i Windows XP, skal du logge på som computeradministrator.
Hvis du vil afinstallere programmer i Windows 2000, skal du logge på som en bruger med administratorrettigheder (brugeren skal tilhøre gruppen Administrators (Administratorer)).
Sluk printeren, og fjern dens interfacekabel.
Windows Vista:
Klik på start, og vælg Control Panel (Kontrolpanel).
I Windows XP:
Klik på Start, og vælg derefter Control Panel (Kontrolpanel).
Windows 2000:
Klik på Start, peg på Settings (Indstillinger), og vælg Control Panel (Kontrolpanel).
Windows Vista:
Klik på Uninstall a program (Fjern et program) i kategorien Programs (Programmer).
I Windows XP og 2000:
Dobbeltklik på ikonet Add or Remove Programs (Tilføj eller fjern programmer).
Vælg Håndbog for denne printer i listen.
Windows Vista:
Klik på Uninstall/Change (Fjern/rediger).
I Windows XP og 2000:
Klik på Change/Remove (Rediger/fjern).
Klik på OK.

Mac OS X

Luk alle programmer, der kører.
Læg cd'en med EPSON-printersoftwaren i Macintosh-computeren.
Dobbeltklik på ikonet Mac OS X i Epson-mappen. Skærmbilledet med cd-installationsprogrammet vises. Klik på Custom Install (Tilpasset installation).
Vælg Brugervejledning.
Vælg Uninstall (Afinstaller) i menuen øverst til venstre, og klik på Uninstall (Afinstaller).
Følg vejledningen på skærmen for at afinstallere Brugervejledning.

Afinstallation af andre Epson-programmer

Du kan afinstallere programmer, du ikke har brug for. Brug fremgangsmåden nedenfor.

Windows

Bemærk:
For at afinstallere programmer i Windows Vista skal du have administratorrettigheder og -adgangskode, hvis du logger på som bruger med standardrettigheder.
Hvis du vil afinstallere programmer i Windows XP, skal du logge på som computeradministrator. Du kan ikke afinstallere programmer, hvis du er logget på som en bruger med begrænsede rettigheder.
Hvis du vil afinstallere programmer i Windows 2000, skal du logge på som en bruger med administratorrettigheder (brugeren skal tilhøre gruppen Administrators (Administratorer)).
Windows Vista:
Klik på start, og vælg Control Panel (Kontrolpanel).
I Windows XP:
Klik på Start, og vælg derefter Control Panel (Kontrolpanel).
Windows 2000:
Klik på Start, peg på Settings (Indstillinger), og vælg derefter Control Panel (Kontrolpanel).
Windows Vista:
Klik på Uninstall a program (Fjern et program) i kategorien Programs (Programmer).
I Windows XP og 2000:
Dobbeltklik på ikonet Add or Remove Programs (Tilføj eller fjern programmer).
Vælg det program, du vil afinstallere, på listen over programmer.
Windows Vista:
Klik på Uninstall/Change (Fjern/rediger).
I Windows XP og 2000:
Klik på Change/Remove (Rediger/fjern).
Klik på Yes (Ja), når bekræftelsesmeddelelsen vises.
Følg vejledningen på skærmen.

Mac OS X

Bemærk:
Hvis du vil afinstallere programmer, skal du logge på som computeradministrator. Du kan ikke afinstallere programmer, hvis du er logget på som en bruger med begrænsede rettigheder.
I nogle programmer er installationsprogrammet adskilt fra afinstallationsprogrammet.
Luk alle programmer, der kører.
Læg cd'en med EPSON-printersoftwaren i Macintosh-computeren.
Dobbeltklik på ikonet Mac OS X i Epson-mappen. Skærmbilledet med cd-installationsprogrammet vises. Klik på Custom Install (Tilpasset installation).
Vælg det program, du vil afinstallere.
Hvis licensaftalen for softwaren vises, skal du læse den og klikke på Accept (Accepter).
Vælg Uninstall (Afinstaller) i menuen øverst til venstre, og klik på Uninstall (Afinstaller).
Følg vejledningen på skærmen for at afinstallere programmet.
Bemærk:
Hvis du ikke kan vælge Uninstall (Afinstaller) i trin 6, skal du dobbeltklikke på mappen Applications (Programmer) på din Mac OS X-harddisk, vælg det program, du vil afinstallere, og derefter trække det til ikonet Trash (Papirkurv).