Välja läge i Epson Scan

Samtliga modeller
Epson Scan har flera skanningslägen att välja på.
Med Full Auto Mode (Helautomatiskt läge) kan du skanna snabbt och enkelt, utan att behöva välja inställningar eller förhandsgranska bilden.
Full Auto Mode (Helautomatiskt läge) är bäst när du behöver skanna in original i 100 % storlek och du inte behöver förhandsgranska bilderna före inskanningen. Det går att återställa blekta färger eller ta bort dammfläckar i Full Auto Mode (Helautomatiskt läge).
Se Ändra skanningsläge för information om hur du växlar till Full Auto Mode (Helautomatiskt läge).
Se Skanna i Helautomatiskt läge för anvisningar om hur du gör inställningar i Full Auto Mode (Helautomatiskt läge).
Med Office Mode (Kontorsläge) kan du snabbt välja inställningar för inskanning av text och kontrollera vilka effekter inställningarna får på en förhandsgranskningsbild.
Office Mode (Kontorsläge) är bäst när du vill skanna in dokument med hjälp av ADF:en.
Se Ändra skanningsläge för anvisningar om hur du växlar till Office Mode (Kontorsläge).
Se Skanna i Kontorsläge för anvisningar om hur du gör inställningar i Office Mode (Kontorsläge).
Med Home Mode (Hemläge) kan du anpassa vissa skanningsinställningar och kontrollera vilka effekter inställningarna har på en förhandsgranskningsbild.
Home Mode (Hemläge) är bäst när du vill förhandsgranska bilder av dina original innan du skannar in dem. Du kan justera storleken på bilden efter eget önskemål, justera skanningsområdet och justera många bildinställningar, inklusive färgåterställning, borttagning av dammfläckar och bakgrundsljuskorrigering.
Se Ändra skanningsläge om hur du växlar till Home Mode (Hemläge).
Se Skanna i Hemläge för anvisningar om hur du gör inställningar i Home Mode (Hemläge).
Med Professional Mode (Professionellt läge) får du total kontroll över dina skanningsinställningar och kan kontrollera inställningarnas effekt på en förhandsgranskningsbild.
Professional Mode (Professionellt läge) är bäst när du vill förhandsgranska bilden och göra omfattande, detaljerade korrigeringar innan du skannar in den. Du kan förbättra skärpan, justera färgen och förbättra bilden med en hel uppsättning verktyg, inklusive färgåterställning, dammborttagning och bakgrundsljuskorrigering.
Se Ändra skanningsläge om hur du växlar till Professional Mode (Professionellt läge).
Se Skanna i Professionellt läge för anvisningar om hur du gör inställningar i Professional Mode (Professionellt läge).