Ändra skanningsläge

Samtliga modeller
Om du vill ändra skanningsläget klickar du på pilen i rutan Mode (Läge) högst upp till höger i Epson Scan-fönstret. Välj sedan det läge du vill använda i den lista som visas.
Anmärkning:
Den här bilden gäller för Office BX300F/Office TX300F, Office BX600FW/Office TX600F/SX600FW och Photo PX800FW/Photo TX800FW. Se Funktioner tillgängliga på din skanner för att kontrollera vilka lägen som finns tillgängliga.
Det valda läget kommer att vara aktivt nästa gång du startar Epson Scan.
Om du vill ha anvisningar för hur du skannar med dessa lägen läser du något av följande avsnitt:
Full Auto Mode (Helautomatiskt läge): Skanna i Helautomatiskt läge
Office Mode (Kontorsläge): Skanna i Kontorsläge
Home Mode (Hemläge): Skanna i Hemläge
Professional Mode (Professionellt läge): Skanna i Professionellt läge