Productinformatie / Geheugenkaarten gebruiken

Bestanden kopiëren naar uw computer

Voorzorgsmaatregelen bij het kopiëren van bestanden
Bestanden kopiëren naar uw computer

De ingebouwde kaartsleuf kan op dezelfde manier worden gebruikt als een diskettestation. In dit gedeelte wordt uitgelegd hoe u afbeeldingsbestanden vanaf een geheugenkaart in de ingebouwde kaartsleuf kunt overdragen naar uw computer.

Voorzorgsmaatregelen bij het kopiëren van bestanden

[Boven]

Bestanden kopiëren naar uw computer

Controleer of het apparaat aanstaat en of zich een geheugenkaart in de sleuf bevindt. Sluit het apparaat aan op uw computer met een USB-kabel.

Voor gebruikers van Windows XP:
Klik op Start en selecteer vervolgens Deze computer.

Voor gebruikers van Windows Me, 98 en 2000:
Dubbelklik op het pictogram Deze computer op uw bureaublad.

Dubbelklik op het pictogram van de verwijderbare schijf en de map waarin u afbeeldingsbestanden zich bevinden.

Opmerking:
  • Als u het volumelabel hebt ingesteld, wordt dit als stationsnaam weergegeven. Als u het volumelabel niet hebt ingesteld, wordt de verwijderbare schijf als stationsnaam weergegeven.
  • Zorg ervoor dat de geheugenkaart juist in de sleuf zit, anders verschijnt een foutbericht. Klik op Annuleren als u een foutbericht krijgt en steek de geheugenkaart opnieuw in de sleuf.

Selecteer een afbeeldingsbestand en sleep dit naar de map waarin u het bestand wilt opslaan.