Productinformatie / De Bluetooth Photo Print Adapter gebruiken

Afdrukken

Zorg ervoor dat de Bluetooth-adapter op dit apparaat is aangesloten en dat de Bluetooth-instellingen zijn opgegeven. Zie De Bluetooth Photo Print Adapter aansluiten en loskoppelen voor meer informatie over het aansluiten van de adapter. Zie Bluetooth-instellingen voor het vastleggen van de Bluetooth-instellingen.

Druk op de knop Setup.

Selecteer PictBridge inst..

1. Selecteer PictBridge inst..
2. Druk op de knop OK.

Opmerking voor gebruikers van het OPP-profiel:
Selecteer DirectPrint wanneer u gegevens afdrukt in vCard-indeling.

Selecteer de gewenste afdrukoptie met de knoppen / en wijzig het desbetreffende item met de knoppen /.

1. Selecteer de afdrukoptie.
2. Wijzig het item.

Menuonderdeel

Instelling

Omschrijving

Papiersoort

Gewoon (voor), Gewoon (achter), BrightWhite (voor), BrightWhite (achter), Photo Paper, Prem.Glossy*, GlossyPhoto, SemiGloss, Matte, Iron-On, Sticker, Cd/dvd

Papierformaat

A4, A6, 10 x 15 cm (4 x 6 in)*, Cd/dvd

Lay-out

Randloos*

Afdrukken zonder marges.

met rand

Hiermee drukt u af met een marge van 3 mm aan alle vier de zijden.

Bov. 1/2

Afdrukken op bovenste helft van papier.

2-op-1, 4-op-1, 8-op-1, 20-op-1, 80-op-1

Meerdere foto's op één vel afdrukken. Het formaat van elke foto wordt automatisch aangepast aan het aantal af te drukken foto's en het papierformaat.

Bov. 1/2 cd-doosje

Foto afdrukken voor één helft van cd-doosje.

Index cd-doosje

Meerdere foto's afdrukken voor cd-doosje.

Sticker16

16 stickers op één fotostickervel afdrukken.

1-op-1

Eén foto afdrukken op een cd/dvd, gecentreerd op de opening in het midden van het schijfje.
U kunt deze optie alleen selecteren wanneer Cd/dvd is geselecteerd als instelling bij Papiersoort.

4-op-1

Vier foto's afdrukken op een cd/dvd, met één foto in elk kwart van het schijfje.
U kunt deze optie alleen selecteren wanneer Cd/dvd is geselecteerd als instelling bij Papiersoort.

12-op-1

Twaalf foto's afdrukken op een cd/dvd, in een cirkel gerangschikt aan de buitenrand van het schijfje.
U kunt deze optie alleen selecteren wanneer Cd/dvd is geselecteerd als instelling bij Papiersoort.

Datumnotatie

Uit

De afdrukken bevatten geen datumgegevens.

jjjj.mm.dd

Bijvoorbeeld 2003. 05. 15

mmm.dd.jjjj

Bijvoorbeeld mei. 15. 2003

dd.mmm.jjjj

Bijvoorbeeld 15. mei. 2003

Tijdnotatie

Geen

De afdrukken bevatten geen tijdgegevens.

12-uursnotatie

Bijvoorbeeld 10:00

24-uursnotatie

Bijvoorbeeld 22:00

Kwaliteit

Normaal, Foto*, Beste foto

Filter

Uit*

Hiermee drukt u niet af in een sepiatint, maar in kleur of grijstinten. Als u Uit selecteert, wordt bij Autom. corr. automatisch PIM geselecteerd.

Sepia

Hiermee drukt u af in sepiatinten. Als u Sepia selecteert, wordt bij Autom. corr. automatisch PhotoEnhance geselecteerd.

Autom. corr.

PIM*

Hiermee drukt u af met de functie PRINT Image Matching. Druk af met PhotoEnhance als de foto geen PIM-gegevens bevat.

PhotoEnhance

Hiermee worden de afdrukken automatisch geoptimaliseerd. Hierdoor wordt de afdrukkwaliteit beter, maar duurt het afdrukken langer.

Exif

Hiermee drukt u af met de functie Exif Print. De afdrukken krijgen hierdoor een zeer hoge kwaliteit.

Geen

Bij het afdrukken wordt geen automatische correctie toegepast.

Helderheid

Donkerst

Hiermee worden de afdrukken zeer donker.

Donkerder

Hiermee worden de afdrukken iets donkerder.

Standaard

Geen aanpassingen.

Lichter

Hiermee worden de afdrukken iets lichter.

Lichtst

Hiermee worden de afdrukken zeer licht.

Contrast

Hoogst

Hiermee verkrijgen de afdrukken een zeer scherp contrast.

Hoger

Hiermee wordt het contrast van de afdrukken iets scherper.

Standaard*

Geen aanpassingen.

Scherpte

Scherpst

Hiermee worden de contouren van voorwerpen zeer scherp.

Scherper

Hiermee worden de contouren van voorwerpen iets scherper.

Standaard*

Geen aanpassingen.

Zachter

Hiermee worden de contouren van voorwerpen iets zachter.

Zachtst

Hiermee worden de contouren van voorwerpen zeer zacht.

Verzadiging

Laagst

Hiermee worden de afdrukken zeer vlak.

Lager

Hiermee worden de afdrukken iets vlakker.

Standaard

Geen aanpassingen.

Hoger

Hiermee worden de afdrukken iets levendiger.

Hoogst

Hiermee worden de afdrukken zeer levendig.

Kleine afb.

Aan

Hiermee verwijdert u digitale ruis en verbetert u de resolutie.

Uit*

Digitale ruis wordt niet verwijderd en de resolutie niet verbeterd.

Afdrukinfo

Uit*

De afdrukken bevatten geen gegevens.

Aan

Bij de foto wordt informatie over de foto afgedrukt.

Kadervullend

Aan

Automatisch de delen van een afbeelding bijsnijden die buiten de marges van het geselecteerde afdrukformaat vallen. Ofwel de boven- en onderkant ofwel de linker- en rechterkant van de foto vallen dan weg, afhankelijk van de beeldverhouding van de oorspronkelijke foto en het geselecteerde afdrukformaat.

Uit*

De afbeelding wordt niet bijgesneden.

Bidirectioneel

Aan*

Sneller (afdrukkwaliteit normaal).
Wanneer u deze functie inschakelt, wordt tijdens beide bewegingen van de printkop afgedrukt (van rechts naar links en van links naar rechts).

Uit

Langzamer (afdrukkwaliteit fijner).

Dichtheid

Normaal*

Geen aanpassingen.

Donkerder

Hiermee worden de afdrukken iets donkerder.

Donkerst

Hiermee worden de afdrukken zeer donker.

*  is de standaardinstelling.

De beschikbare menuonderdelen en standaardinstellingen hangen af van het profiel dat u gebruikt.

Opmerking:
Selecteer de foto's op het apparaat op het moment dat u de afdruktaak verzendt.

Controleer de instellingen en druk op de knop OK. Het display keert terug naar het instelmenu.

Druk de gegevens nu af vanuit uw Bluetooth-apparaat.

Opmerking:
De beschikbare instellingen kunnen per Bluetooth-apparaat verschillen. Zie de handleiding van het specifieke apparaat voor meer informatie.

Meer informatie over het afdrukken vanaf een digitale foto- of videocamera, PDA, mobile PC of andere Bluetooth-apparatuur vindt u in de documentatie van het betreffende apparaat en dit Epson-apparaat.