Enkele afdrukopties

Inleiding

Deze printer biedt u een verscheidenheid aan afdrukopties. Zo kunt u afdrukken op diverse formaten en allerlei verschillende soorten papier.

In het gedeelte na de introductie worden de procedures beschreven voor de verschillende manieren van afdrukken. Klik voor meer informatie op de titel van de betreffende afdrukwijze.

Afdrukken zonder marges (randloos)

Hiermee kunt u afdrukken tot aan alle vier de randen van het papier, zonder enige marge.

Dubbelzijdig afdrukken

Hiermee kunt u beide zijden van het papier bedrukken.

Opmerking:
Deze functie is niet beschikbaar onder Mac OS X.

Volledige pagina afdrukken

Hiermee kunt u een document automatisch vergroten of verkleinen en zo aanpassen aan het papierformaat dat in de printersoftware is geselecteerd.

Opmerking:
Deze functie is niet beschikbaar onder Mac OS X.

Meerdere pagina's op één vel papier afdrukken

Hiermee kunt u twee of vier pagina's afdrukken op één vel papier.

Posters afdrukken

Hiermee kunt u één pagina van uw document afdrukken op 4, 9 of 16 vellen papier. Vervolgens plakt u de vellen aan elkaar om er een poster van te maken.

Opmerking:
Deze functie is niet beschikbaar onder Mac OS X.

Watermerken afdrukken

Hiermee kunt u een tekst of afbeelding afdrukken als watermerk.

Opmerking:
Deze functie is niet beschikbaar onder Mac OS X.

Zo kunt u bijvoorbeeld het woord Vertrouwelijk afdrukken op belangrijke documenten.