Instellingen van de printersoftware / Voor Mac OS X

Dialoogvenster voor de pagina-instelling

Instellingen van het dialoogvenster voor de pagina-instelling

Opmerking:
Het dialoogvenster voor de pagina-instelling maakt standaard deel uit van Mac OS X. Raadpleeg de documentatie bij uw besturingssysteem voor meer informatie.

Instellingen van het dialoogvenster voor de pagina-instelling

Hiermee kunt u de gewenste instellingen opgeven bij Stel in voor, Papierformaat, Richting en Vergroot/verklein.

Instellingen

Paginakenmerken

Hiermee geeft u de pagina-instellingen weer.

Overzicht

Hiermee geeft u een lijst met actuele instellingen weer.

Stel in voor

Stylus Photo R200

Hiermee drukt u af met standaardmarges.

Stylus Photo R200
(Papiertoevoer-Randloos)

Hiermee drukt u af zonder marges.
Zie Afdrukken zonder marges (randloos)

Papierformaat

Selecteer het papierformaat dat u wilt gebruiken.

Richting

Hiermee selecteert u de afdrukstand.

Vergroot/verklein

Hiermee verkleint of vergroot u de afmetingen van een document.

Zie Afdrukgebied

Als Stylus Photo R200 (Sheet Feeder - Borderless) niet is toegevoegd aan het Afdrukbeheer (Print Center), kan de functie voor randloos afdrukken niet worden gebruikt. Voeg Stylus Photo R200 (Sheet Feeder - Borderless) toe aan het Afdrukbeheer (Print Center). U doet dit als volgt.
Zet de printer aan, open de programmamap op de vaste schijf, open de map met hulpprogramma's en dubbelklik op het pictogram Afdrukbeheer (Print Center). Klik op het pictogram Voeg toe (Add) (Mac OS X 10.1.x: klik op Voeg printer toe (Add Printer) in het dialoogvenster Printers (Printer List) en selecteer EPSON USB in het venstermenu. Selecteer Stylus Photo R200 in de lijst met producten en selecteer vervolgens Sheet Feeder - Borderless in het venstermenu Pagina-instelling. Klik op Voeg toe (Add) en kijk vervolgens of Stylus Photo R200 (Sheet Feeder - Borderless) wordt weergegeven in het venster Printers (Printer List). Sluit het dialoogvenster Printers (Printer List).

Opmerking:
Zorg ervoor dat de instelling bij Stel in voor in het dialoogvenster voor de pagina-instelling en de instelling bij Printer in het afdrukvenster altijd met elkaar overeenkomen. Anders worden de gegevens misschien niet goed afgedrukt.