Instellingen van de printersoftware / Voor Mac OS X

De printersoftware: inleiding

Dialoogvensters van de printerdriver

De printersoftware die met de printer wordt meegeleverd, omvat een driver en hulpprogramma's voor de printer. In de printerdriver kunt u een groot aantal opties instellen om de beste resultaten te krijgen met uw printer. Met de printerhulpprogramma's kunt u de printer controleren en ervoor zorgen dat het apparaat optimaal blijft werken. Hiervoor zijn er de volgende dialoogvensters.
Zie Dialoogvenster voor de pagina-instelling
Zie Afdrukvenster
Zie Epson-printerhulpprogramma's

De printerdriver openen

Voor informatie over het gebruik van de printersoftware, zie:

De printersoftware voor Mac OS X openen

Meer informatie

U kunt ook informatie opvragen door te klikken op de knop Help op het moment dat Printerinstellingen, Kleurenbeheer of Geavanceerde instellingen is geselecteerd in het afdrukvenster. Raadpleeg de documentatie bij uw besturingssysteem voor de overige instellingen.