Probleemoplossing / Problemen met de installatie van de driver

Installeren onder Mac OS X

Voordat u kunt afdrukken moet u de printerdriver voor uw apparaat eerst toevoegen aan het onderdeel Afdrukbeheer (Print Center) of Printerconfiguratie (Printer Setup Utility). Volg de onderstaande instructies om de printerdriver toe te voegen.

Opmerking
  • Wanneer de printerdriver eenmaal aan de printerlijst is toegevoegd, hoeft u dat later niet meer opnieuw te doen, tenzij u van printerdriver verandert.
  • Zorg ervoor dat het apparaat met de interfacekabel goed op de computer is aangesloten en zet het apparaat aan.

Klik in Afdrukbeheer (Print Center) of Printerconfiguratie (Printer Setup Utility) op de knop Voeg toe (Add) en selecteer de gewenste poort. Raadpleeg de volgende tabel voor het kiezen van een poort.

Type aansluiting

Selectie

USB-kabel

Selecteer USB of EPSON USB.

IEEE1394-kabel

* Alleen voor modellen met IEEE1394-aansluiting

Selecteer EPSON Fire Wire.

Selecteer de printer en klik op Voeg toe (Add) in het venster Printers (Printer List).

Kies Stop Afdrukbeheer (Quit Print Center) of Stop Printerconfiguratie (Quit Printer Setup Utility) in het menu Afdrukbeheer (Print Center) of Printerconfiguratie (Printer Setup Utility).