Probleemoplossing / Problemen met de installatie van de driver

Installeren onder Mac OS 9

Voordat u kunt afdrukken moet u de printerdriver voor het apparaat selecteren in de Kiezer (Chooser). Volg de onderstaande instructies om de printerdriver te selecteren.

Opmerking
  • Wanneer u de printerdriver eenmaal hebt geselecteerd in de Kiezer (Chooser), hoeft u dat later niet meer opnieuw te doen, tenzij u van printerdriver verandert.
  • Zorg ervoor dat het apparaat met de interfacekabel goed op de computer is aangesloten en zet het apparaat aan.

Klik op de printer in de Kiezer (Chooser) en selecteer de gewenste poort. Raadpleeg de volgende tabel voor het kiezen van een poort.

Type aansluiting

Selectie

USB-kabel

Selecteer USB.

IEEE1394-kabel

* Alleen voor modellen met IEEE1394-aansluiting

Selecteer EPSON Fire Wire.

Opmerking
Als de USB-poort niet wordt weergegeven, controleer dan of de printer aanstaat en goed is aangesloten op uw computer met behulp van de interfacekabel.

Klik op de knop in de linkerbovenhoek van het venster om het te sluiten.