Enkele afdrukopties

Afdrukken op losse vellen

Losse vellen gebruiken
Afdrukken op losse vellen

Losse vellen gebruiken

Raadpleeg het gedeelte hierna voor het laden van losse vellen.

Losse vellen laden

Zie het volgende gedeelte voor gebruik van speciaal afdrukmateriaal.

Speciale afdrukmaterialen gebruiken

[Boven]

Afdrukken op losse vellen

Open de printerdriver.
Toegang krijgen tot de printersoftware voor Windows
Toegang krijgen tot de printersoftware voor Macintosh

Selecteer het gewenste Formaat en Type onder Papieropties op het tabblad Hoofdgroep (Windows).
Afdrukmateriaal

Selecteer het gewenste Afdrukmateriaal in het afdrukvenster en selecteer vervolgens het gewenste Papierformaat in het dialoogvenster voor de pagina-instelling (Macintosh).
Afdrukmateriaal

Selecteer Staand (verticaal) of Liggend (horizontaal) onder Afdrukstand op het tabblad Hoofdgroep (Windows) om de richting van de afdruk te wijzigen.

Selecteer Staand (verticaal) of Liggend (horizontaal) bij Afdrukstand in het dialoogvenster voor de pagina-instelling (Macintosh) om de richting van de afdruk te wijzigen.

Klik op OK om het dialoogvenster te sluiten.

Druk de gegevens af.