Sluiten

Toegang krijgen tot de printersoftware voor Macintosh

Voor gebruikers van Mac OS 8.1 of hoger (uitgezonderd Mac OS X)
Voor gebruikers van Mac OS X

Voor gebruikers van Mac OS 8.1 of hoger (uitgezonderd Mac OS X)

De instellingen voor de printerdriver en de hulpprogramma's vindt u in de volgende dialoogvensters.

Dialoogvenster

Instellingen en hulpprogramma's

Afdrukken

Afdrukmateriaal, Modus, Exemplaren, Pagina's, Kleur

Pagina-instelling

Papierformaat, Papierbron, Geen marges, Afdrukstand, 180° draaien, Dubbelzijdig afdrukken, Verklein/vergroot, Afdrukgebied

Lay-out

Volledige pagina, Watermerk, Meerdere pagina's, Paginavolgorde

Hulpprogramma

EPSON StatusMonitor, Spuitkanaaltjes controleren, Printkop reinigen, Printkop uitlijnen, Configuratie (dialoogvenster)

Deze dialoogvensters kunnen worden geopend zoals hierna beschreven.

Dialoogvenster

Hoe openen

Afdrukken

Klik in het menu Archief (File) van uw toepassing op Afdrukken (Print) of klik in het dialoogvenster voor de pagina-instelling op Opties (Options).

Pagina-instelling

Klik in het menu Archief (File) van uw programma op Pagina-instelling (Page Setup)

Lay-out

Klik in het afdrukvenster op de pictogramknop Lay-out .

Hulpprogramma

Klik in het afdrukvenster of het dialoogvenster voor de pagina-instelling op de pictogramknop Hulpprogramma's .

De volgende dialoogvensters kunt u bovendien openen vanuit het afdrukvenster.

Dialoogvenster

Hoe openen

Afdrukken op de achtergrond

Klik in het afdrukvenster op de pictogramknop Afdrukken op achtergrond .

Voorbeeld

Klik in het afdrukvenster op de pictogramknop Voorbeeld en klik vervolgens op Preview.

Opslaan

Klik in het afdrukvenster op de pictogramknop Voorbeeld tot de knop Afdrukken verandert in de knop Opslaan, en klik vervolgens op de knop Opslaan.

[Boven]

Voor gebruikers van Mac OS X

De instellingen voor de printerdriver en de hulpprogramma's vindt u in de volgende dialoogvensters. De instellingen in het afdrukvenster zijn afhankelijk van de optie die u in het venstermenu van het afdrukvenster selecteert. De instellingen in het dialoogvenster voor de pagina-instelling zijn afhankelijk van de instellingen die u in dat dialoogvenster selecteert.

Dialoogvenster

Instellingen en hulpprogramma's

Afdrukken

Voor alle opties:
Printer, Instellingen
Optie Aantal en Pagina's:
Aantal, Gesorteerd, Pagina's
Optie Lay-out:
Pagina's per vel, Lay-outrichting, Rand
Uitvoeropties:
Bewaar als bestand, Stel in voor
Optie Printerinstellingen:
Afdrukmateriaal, Inkt, Modus
Optie Kleurenbeheer:
Kleurenbeheer
Optie Overzicht:
Overzicht van huidige instellingen

Pagina-instelling

Instelling Paginakenmerken:
Instellingen, Stel in voor, Papierformaat, Richting, Vergroot/verklein
Instelling Overzicht:
Overzicht van huidige instellingen

Hulpprogramma

EPSON StatusMonitor, Spuitkanaaltjes controleren, Printkop reinigen, Printkop uitlijnen

Deze dialoogvensters kunnen worden geopend zoals hierna beschreven.

Dialoogvenster

Hoe openen

Afdrukken

Klik in het menu Archief (File) van uw toepassing op Afdrukken (Print).

Pagina-instelling

Klik in het menu Archief (File) van uw programma op Pagina-instelling (Page Setup).

Hulpprogramma

Dubbelklik op het pictogram EPSON-printerhulpprogramma in de programmamap in Macintosh HD (standaardnaam van de vaste schijf).

[Boven]

Sluiten