Hoe...? / Cartridges vervangen

De hoeveelheid inkt controleren

Voor Windows
Voor Macintosh

Voor Windows

U kunt de hoeveelheid resterende inkt in de cartridges controleren via EPSON Status Monitor 3 of via de voortgangsbalk. Zie de volgende gedeeltes voor meer informatie.

EPSON Status Monitor 3

U kunt EPSON Status Monitor 3 op de volgende manieren openen.

Er verschijnt een grafische weergave van de hoeveelheid resterende inkt.

Opmerking:
Het niveau dat voor de kleurencartridge wordt weergegeven, is het niveau van de kleur met de kleinste hoeveelheid resterende inkt.

Voortgangsbalk

Het venster met de voortgangsbalk verschijnt automatisch wanneer u een afdrukopdracht naar de printer stuurt. In dit venster kunt u zien hoeveel inkt er nog beschikbaar is.

[Boven]

Voor Macintosh

U kunt de hoeveelheid resterende inkt controleren via EPSON StatusMonitor. Ga als volgt te werk.

Voor gebruikers van Mac OS 8.1 of hoger (uitgezonderd Mac OS X)

Klik in het menu Archief van uw toepassing op Print of Pagina-instelling. Het afdrukvenster wordt geopend.

Klik op de pictogramknop  Hulpprogramma en vervolgens op de knop EPSON StatusMonitor in het dialoogvenster dat verschijnt.

Er verschijnt een grafische weergave van de hoeveelheid resterende inkt.

Opmerking:
  • EPSON StatusMonitor toont hoeveel inkt er nog rest vanaf het moment dat u het programma hebt geopend. Als u de informatie over de hoeveelheid resterende inkt wilt actualiseren, klikt u op Updaten.
  • Het niveau dat voor de kleurencartridge wordt weergegeven, is het niveau van de kleur met de kleinste hoeveelheid resterende inkt.

Voor gebruikers van Mac OS X

Dubbelklik op Macintosh HD (standaardnaam van de vaste schijf), dubbelklik vervolgens op de programmamap en dubbelklik ten slotte op het pictogram EPSON-printerhulpprogramma's. Het venster Printers verschijnt.

Selecteer uw printer en klik op OK. Het dialoogvenster EPSON Printer Utility verschijnt.

Klik op de knop EPSON StatusMonitor. Het dialoogvenster EPSON StatusMonitor wordt weergegeven.

Opmerking:
  • EPSON StatusMonitor toont hoeveel inkt er nog rest vanaf het moment dat u het programma hebt geopend. Als u de informatie over de hoeveelheid resterende inkt wilt actualiseren, klikt u op Updaten.
  • Het niveau dat voor de kleurencartridge wordt weergegeven, is het niveau van de kleur met de kleinste hoeveelheid resterende inkt.