Enkele afdrukopties

Op enveloppen afdrukken

Enveloppen laden
Op enveloppen afdrukken

Bij het afdrukken op enveloppen dient u rekening te houden met het volgende:

Opmerking:
  • Druk eerst één envelop af voordat u een groot aantal gaat afdrukken. Als u tevreden bent over het resultaat kunt u de rest van de enveloppen afdrukken.
  • De wijze van vouwen en de dikte van enveloppen wisselt sterk. Als de totale dikte van de stapel enveloppen groter is dan 10 mm, moet u elke envelop goed plat drukken voordat u de enveloppen laadt. Als de afdrukkwaliteit minder wordt als er een stapel enveloppen is geladen, laadt u de enveloppen één voor één.

Opmerking:
  • Zet als u klaar bent met het afdrukken op enveloppen de instelhendel weer op de normale stand . Zet de instelhendel altijd terug op  voordat u afdrukt op ander materiaal. De afstand tussen printkop en papier mag immers nooit te groot zijn..
  • Wanneer de instelhendel op  staat, moet u het selectievakje Hoge snelheid in het dialoogvenster Geavanceerd van de printerdriver uitschakelen. Om deze optie uit te schakelen, moet u mogelijk ook de instelling voor Afdrukkwaliteit wijzigen.

A:

De bovenmarge is minimaal 3 mm (0,12").

B-L:

De linkermarge is minimaal 3 mm (0,12").

B-R:

De rechtermarge is minimaal 3 mm (0,12").

C:

De ondermarge is minimaal 20 mm (0,78").

:

U kunt de minimale ondermarge verkleinen tot 3 mm door Minimaliseer marges te selecteren bij Meer opties op het tabblad Lay-out van de printerdriver (Windows) of Maximum bij Afdrukgebied in het dialoogvenster voor de pagina-instelling (Macintosh). De afdrukkwaliteit in het uitgebreide gebied kan echter slechter zijn.

Enveloppen laden

Raadpleeg het gedeelte hierna.

Enveloppen laden

[Boven]

Op enveloppen afdrukken

Open de printerdriver.
De printersoftware voor Windows openen
De printersoftware voor Macintosh openen

Selecteer Gewoon papier bij Papieropties op het tabblad Hoofdgroep (Windows) of in het afdrukvenster (Macintosh).

Selecteer het gewenste envelopformaat uit de instellingen bij Papierformaat op het tabblad Hoofdgroep (Windows) of in het dialoogvenster voor de pagina-instelling (Macintosh).

Selecteer Liggend als Afdrukstand.

Klik op OK om het venster te sluiten.

Druk uw gegevens af.