epson

De scanmodus wijzigen

Voor alle modellen
Als u de scanmodus wilt wijzigen, klikt u op de pijl van de keuzelijst onder Mode (Modus) in de rechterbovenhoek van het Epson Scan-venster. Selecteer vervolgens de gewenste modus in de lijst die verschijnt.
Opmerking:
De bovenstaande afbeelding is voor Office BX300F/Office TX300F, Office BX600FW/Office TX600F/SX600FW en Photo PX800FW/Photo TX800FW. Zie Beschikbare functies voor uw scanner voor de beschikbare modi voor uw model.
Wanneer u Epson Scan opnieuw start, is automatisch de laatst gebruikte modus actief.
Meer informatie over het gebruik van deze scanmodi vindt u hier:
Full Auto Mode (Volautomatische modus): Scannen in de Volautomatische modus
Office Mode (Kantoormodus): Scannen in de Kantoormodus
Home Mode (Thuismodus): Scannen in de Thuismodus
Professional Mode (Professionele modus): Scannen in de Professionele modus