Printer loskoppelen of uitzetten

Wanneer u klaar bent met het kopiëren van bestanden van of naar een geheugenkaart in de printer, volgt u nauwgezet de hierna beschreven instructies voordat u de printer uitzet of losmaakt van de computer.

Windows Vista en XP

Dubbelklik op het pictogram op de taakbalk.
Selecteer USB Mass Storage Device (USB-apparaat voor massaopslag) en klik op Stop (Stoppen).
Selecteer USB Mass Storage Device (USB-apparaat voor massaopslag) en klik op OK.
Klik op Close (Sluiten).
Zet de printer uit of maak de USB-kabel los.

Windows 2000

Controleer of het geheugenkaartlampje niet knippert en of de printer niet actief is.
Zet de computer uit.
Zet de printer uit of maak de USB-kabel los.
Opmerking:
Als u de printer uitzet of de USB-kabel losmaakt voordat u de computer uitzet, kan het venster Problem Ejecting USB Mass Storage Device. (Probleem bij het uitwerpen van USB-apparaat voor massaopslag) worden weergegeven.

Mac OS X

Sleep op het desktop (bureaublad) het pictogram van de verwisselbare schijf () naar de prullenmand.
Let op:
U moet het pictogram van de verwisselbare schijf op het desktop (bureaublad) altijd naar de prullenmand slepen om de kaart uit te werpen voordat u de printer uitzet of de USB-kabel losmaakt. Als u dit niet doet, kunnen gegevens verloren gaan.
Zet de printer uit of maak de USB-kabel los.