Bestanden kopiëren van geheugenkaart naar computer en omgekeerd

Bestanden kopiëren naar uw computer

Controleer of het apparaat is ingeschakeld en een geheugenkaart bevat.
Windows Vista:
Klik op de startknop en selecteer Computer.
Windows XP:
Klik op Start en selecteer My Computer (Deze computer).
Windows 2000:
Dubbelklik op het pictogram My Computer (Deze computer) op de desktop (bureaublad).
Mac OS X:
Op de desktop (bureaublad) verschijnt automatisch een pictogram van een verwisselbare schijf ().
Dubbelklik op het pictogram van de verwisselbare schijf en selecteer de map waarin de bestanden zich bevinden.
Opmerking:
Als u het volumelabel hebt ingesteld, wordt dit als stationsnaam weergegeven. Als u het volumelabel niet hebt ingesteld, wordt de verwisselbare schijf als stationsnaam weergegeven (in Windows XP).
Selecteer de bestanden die u wilt kopiëren en sleep ze naar een map op de vaste schijf van uw computer.

Bestanden opslaan op een geheugenkaart

Controleer voordat u een geheugenkaart in het apparaat steekt of de geheugenkaart geen schrijfbeveiliging heeft en kan worden beschreven.
Opmerking:
Wanneer bestanden van een Macintosh-computer naar een geheugenkaart worden gekopieerd, bestaat de mogelijkheid dat die geheugenkaart daarna niet meer kan worden gelezen door oudere digitale camera's.
Controleer of het apparaat is ingeschakeld en een geheugenkaart bevat.
Windows Vista:
Klik op de startknop en selecteer Computer.
Windows XP:
Klik op Start en selecteer My Computer (Deze computer).
Windows 2000:
Dubbelklik op het pictogram My Computer (Deze computer) op de desktop (bureaublad).
Mac OS X:
Op de desktop (bureaublad) verschijnt automatisch een pictogram van een verwisselbare schijf ().
Dubbelklik op het pictogram van de verwisselbare schijf en selecteer de map waarin u de bestanden wilt opslaan.
Opmerking:
Als u het volumelabel hebt ingesteld, wordt dit als stationsnaam weergegeven. Als u het volumelabel niet hebt ingesteld, wordt de verwisselbare schijf als stationsnaam weergegeven (in Windows XP).
Selecteer op de vaste schijf van uw computer de map met de bestanden die u wilt kopiëren. Selecteer nu de bestanden en sleep ze naar de map op de geheugenkaart.