Geheugenkaart verwijderen

Let op:
Wanneer het kaartlampje knippert, mag u de geheugenkaart niet verwijderen. Als u dit wel doet, kunnen gegevens verloren gaan.
Controleer of het kaartlampje niet knippert.
Trek de geheugenkaart naar buiten.
Voor Mac OS X
Let op:
Wanneer het kaartlampje knippert, mag u de geheugenkaart niet verwijderen. Als u dit wel doet, kunnen gegevens verloren gaan.
Controleer of het kaartlampje niet knippert.
Sleep op het desktop (bureaublad) het pictogram van de verwisselbare schijf () naar de prullenmand.
Let op:
U moet het pictogram van de verwisselbare schijf op het desktop (bureaublad) altijd naar de prullenmand slepen voordat u de kaart verwijdert, want anders kunnen gegevens op de kaart verloren gaan.
Trek de geheugenkaart naar buiten.