Webpagina's afdrukken

Papier laden

Raadpleeg de volgende gedeelten voor meer informatie over het laden van papier.

EPSON Web-To-Page gebruiken

Met EPSON Web-To-Page kunt u eenvoudig webpagina's afdrukken, waarbij de afgedrukte pagina's automatisch worden aangepast aan de breedte van het geselecteerde papier.
Opmerking voor Windows-gebruikers:
Deze software is niet beschikbaar voor Windows Vista en XP x64.
Het passend afdrukken van webpagina's op uw papierformaat is een standaardfunctie in Windows Internet Explorer 7.
Opmerking voor gebruikers van Mac OS X:
Deze software is niet beschikbaar voor Mac OS X.
Macintosh-gebruikers kunnen webpagina's afdrukken met behulp van de printerdriver.
Zie Printerinstellingen voor Mac OS X 10.3 of 10.4
Open in Internet Explorer de webpagina die u wilt afdrukken.
Als u EPSON Web-To-Page hebt geïnstalleerd, wordt de werkbalk van EPSON Web-To-Page weergegeven in het Internet Explorer-venster.
Klik op de knop Print (Afdrukken) op de werkbalk. Het venster Print (Afdrukken) wordt weergegeven.
Opmerking:
Als u een voorbeeld van de lay-out van uw afdruk wilt bekijken, klikt u op de knop Print Preview (Afdrukvoorbeeld) op de werkbalk.
Klik met de rechtermuisknop op het printerpictogram en kies Printing Preferences (Voorkeursinstellingen voor afdrukken).
Klik op het tabblad Main (Hoofdgroep) en selecteer een van de volgende instellingen bij Quality Option (Kwaliteitoptie):
Draft (Concept) voor snelle afdrukken met een lagere afdrukkwaliteit
Text (Tekst) voor pagina's met uitsluitend tekst op een hogere tekstkwaliteit
Text & Image (Tekst & Afbeelding) voor pagina's met tekst en afbeeldingen in een hogere kwaliteit
Selecteer Front Tray (Voorste lade) bij Source (Bron).
Selecteer de gewenste instelling bij Type.
Selecteer de gewenste instelling bij Size (Formaat). U kunt ook een aangepast papierformaat definiëren. Zie de online-Help voor meer informatie.
Selecteer Portrait (Staand) (verticaal) of Landscape (Landschap) (horizontaal) om de afdrukstand van het document op het papier op te geven.
Klik op OK om het venster met printerinstellingen te sluiten.
Druk de pagina af.