De juiste papiersoort selecteren

De printer stelt zichzelf automatisch in op het afdrukmateriaal dat u in de afdrukinstellingen opgeeft. Daarom is het zo belangrijk wat u instelt als papiersoort. Aan de hand van deze instelling weet de printer welk papier u gebruikt. De hoeveelheid inkt wordt daar automatisch aan aangepast. In de volgende tabel staan de instellingen die u kunt opgeven voor uw papier.
Voor dit papier
Selecteert u dit papiertype
Gewoon papier*, losse vellen
Epson Premium Ink Jet Plain Paper (Gewoon inkjetpapier Premium)*
Epson Bright White Ink Jet Paper (Inkjetpapier helderwit)*
Epson Iron-on Cool Peel Transfer Paper (transferpapier om op textiel te strijken)
plain papers (Gewoon papier)
Epson Ultra Glossy Photo Paper (Fotopapier ultraglanzend)*
Epson Ultra Glossy
Epson Premium Glossy Photo Paper (Fotopapier glanzend Premium)*
Epson Premium Glossy
Epson Premium Semigloss Photo Paper (Fotopapier halfglanzend Premium)*
Epson Premium Semigloss
Epson Glossy Photo Paper (Fotopapier glanzend)*
Epson Glossy
Epson Matte Paper – Heavyweight (Mat papier zwaar)*
Epson Double-Sided Matte Paper (Mat papier dubbelzijdig)
Epson Matte
Epson Photo Quality Ink Jet Paper (Inkjetpapier fotokwaliteit)*
Epson Photo Quality Ink Jet
Epson Photo Stickers (Fotostickers)*
Epson Photo Stickers
Enveloppen
Envelope (Enveloppe)
* Dit afdrukmateriaal is compatibel met Exif Print en PRINT Image Matching. Raadpleeg voor meer informatie de documentatie van een met Exif Print of PRINT Image Matching compatibele digitale camera.
Opmerking:
De beschikbaarheid van speciaal afdrukmateriaal kan van land tot land verschillen. Raadpleeg de Epson-klantenservice voor informatie over de afdrukmaterialen die in uw regio verkrijgbaar zijn.
Klik op het tabblad Bijlage in de rechterbovenhoek van het venster van de Gebruikershandleiding en klik vervolgens op Hulp vragen en Technische ondersteuning (website).