Documenten afdrukken

Papier laden

Raadpleeg de volgende gedeelten voor meer informatie over het laden van papier.

Printerinstellingen voor Windows

Open het bestand dat u wilt afdrukken.
Open de printerinstellingen.
Klik op het tabblad Main (Hoofdgroep) en selecteer een van de volgende instellingen bij Quality Option (Kwaliteitoptie):
Draft (Concept) voor snelle afdrukken met een lagere afdrukkwaliteit
Text (Tekst) voor documenten met uitsluitend tekst en een hogere afdrukkwaliteit
Text & Image (Tekst & Afbeelding) voor documenten met tekst en afbeeldingen in een hogere kwaliteit
Selecteer Front Tray (Voorste lade) bij Source (Bron).
Selecteer de gewenste instelling bij Type.
Selecteer de gewenste instelling bij Size (Formaat). U kunt ook een aangepast papierformaat definiëren. Zie de online-Help voor meer informatie.
Selecteer Portrait (Staand) (verticaal) of Landscape (Landschap) (horizontaal) om de afdrukstand van het document op het papier op te geven.
Klik op OK om het venster met printerinstellingen te sluiten.
Druk het bestand af.

Printerinstellingen voor Mac OS X 10.5

Volg de onderstaande instructies om de juiste printerinstellingen op te geven.
Open het bestand dat u wilt afdrukken.
Open het Print (Afdrukken).
Klik op de knop  om het dialoogvenster uit te vouwen.
Selecteer de printer die u gebruikt bij Printer en geef vervolgens de gewenste instellingen op.
Opmerking:
Het is mogelijk dat u bepaalde items in dit dialoogvenster niet kunt selecteren. Dit hangt af van de toepassing die u gebruikt. Als dit inderdaad zo is, klikt u op Page Setup (Pagina-instelling) in het menu File (Archief) van het programma en geeft u daarin de gewenste instellingen op.
Selecteer Print Settings (Printerinstellingen) in het venstermenu.
Geef de instellingen op waarmee u wilt afdrukken. Zie de online-Help voor meer informatie over Print Settings (Printerinstellingen).
Klik op Print (Afdrukken) om af te drukken.

Printerinstellingen voor Mac OS X 10.3 of 10.4

Open het bestand dat u wilt afdrukken.
Open het dialoogvenster Page Setup (Pagina-instelling).
Selecteer de printer die u gebruikt bij Format for (Stel in voor).
Geef de gewenste instellingen op bij Paper Size (Papierformaat) en Orientation (Afdrukstand). U kunt ook een aangepast papierformaat definiëren. Zie de online-Help voor meer informatie.
Klik op OK om het dialoogvenster Page Setup (Pagina-instelling) te sluiten.
Open het Print (Afdrukken).
Selecteer de printer die u gebruikt bij Printer. Geef vervolgens de gewenste instellingen op in Copies & Pages (Aantal en pagina's).
Selecteer Print Settings (Printerinstellingen) in het venstermenu.
Geef de gewenste instelling op bij Media Type (Afdrukmateriaal), Color (Kleur) en Mode (Modus). Zie de online-Help voor meer informatie over Print Settings (Printerinstellingen).
Klik op Print (Afdrukken) om af te drukken.