Lampjes en Startknop

De scanner is voorzien van een bedieningsknop. Het scannerlampje geeft de status van de scanner aan.
a.  Startknop
b. scannerlampje
c. deksellampje

Lampjes

Het scannerlampje bevindt zich boven de  Startknop en het deksellampje bevindt zich boven op het scannerdeksel.
Lampje
Kleur
Status
Betekenis
Scannerlampje
Groen
Aan
Gereed om te scannen.
 Knippert
Bezig met initialiseren of scannen.
Rood
 Knippert
Er is een fout opgetreden. Zie Het statuslampje knippert voor meer informatie.
Uit
De scanner is uitgeschakeld.
Deksellampje
Blauw
Aan
Bezig met scannen van transparanten (zoals film of dia's).
Uit
Bezig met scannen van reflecterende documenten (zoals documenten of foto's).

Knop

Voordat u de Startknop op de scanner kunt gebruiken, moet u Epson Scan en Epson Event Manager op de computer installeren.
Knop
Functie
Start
Epson Scan wordt gestart.
Voor gebruikers van Mac OS X 10.5.8:
Startknop wordt niet ondersteund. Zie Het pictogram EPSON Scan gebruiken voor instructies om met EPSON Scan te beginnen.