Lampjes en knoppen

Lampje
Knoppen

De scanner bevat vier knoppen voor de bediening van de scanner. Het statuslampje geeft aan of de scanner normaal werkt.

Opmerking:

In dit gedeelte wordt een illustratie van de Perfection V100 Photo gebruikt. De beschrijving is echter ook van toepassing op de Perfection V10.

a.  Scannen en e-mailen (knop)
b.  Scannen en opslaan als PDF (knop)
c.  Kopiëren (knop)
d.  Start (knop)
e. Statuslampje

Lampje

Het statuslampje zit tussen de knop  Start en  Scannen en opslaan als PDF.

Kleur

Statuslampje

Betekenis

Groen

Aan

Gereed om te scannen.

Knippert

Bezig met initialiseren of scannen.

Rood

Knippert

Er is een fout opgetreden. Zie Het lampje op de scanner voor meer informatie.

(Geen)

Uit

De scanner is uitgeschakeld.

Knoppen

Voordat u de knoppen op de scanner kunt gebruiken, moet u Epson Scan en Epson Creativity Suite op uw computer installeren.

Knop

Functie

Start

Hiermee scant en verstuurt u afbeeldingen in één enkele stap naar een opgegeven programma.

Kopiëren

Hiermee scant en verstuurt u afbeeldingen naar het onderdeel Epson Copy Utility.

Scannen en e-mailen

Hiermee scant u een afbeelding waarna deze bij een e-mailbericht wordt gevoegd.

Scannen en opslaan als PDF

Hiermee scant u een afbeelding of een document van meerdere pagina's om die vervolgens als PDF-bestand op te slaan.

Documenten of foto's: zie Scannen met de knoppen op de scanner.

Films of dia's (alleen voor de Perfection V100 Photo): zie Scannen met de knoppen op de scanner.